کد خبر: 1418516
تاریخ انتشار : ۲۷ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۹
باقری:

فضاسازی بخش کودک و نوجوان نمایشگاه قرآن امروز آغاز می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسئول کمیته کودک و نوجوان بیست‌ودومین نمایشگاه قرآن اظهار کرد: فضاسازی بخش کودک و نوجوان نمایشگاه قرآن در متراژ هزار و ۵۰۰ متر از امروز، ۲۷ خردادماه آغاز می‌شود.

مهدی باقری، مسئول کمیته کودک و نوجوان بیست‌ودومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) اظهار کرد: طی برنامه‌ریزی‌های انجام شده از سوی ستاد برگزاری بیست‌ودومین نمایشگاه قرآن، مسئولیت کمیته کودک و نوجوان نمایشگاه قرآن به کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان واگذار شده است.
وی با اشاره به برگزاری بیست و دومین نمایشگاه قرآن کریم در باغ‌موزه دفاع مقدس عنوان کرد: متراژ در نظر گرفته شده برای بخش کودک و نوجوان نمایشگاه قرآن هزار و 500 متر است که 800 متر از این فضا، کارگاهی و بقیه فضا مربوط به اجرای برنامه‌های نمایشی و تئاتر کودک و نوجوان است.
باقری با بیان اینکه فضاسازی و طراحی بخش کودک و نوجوان نمایشگاه قرآن از امروز آغاز می‌شود، افزود: در طراحی دکور بخش کودک و نوجوان نمایشگاه قرآن تلاش داریم تا از رنگ‌ها و فرم‌هایی متناسب با کودکان و نوجوانان بهره بگیریم و همچنین فضایی را ایجاد کنیم که علاوه بر کودکان و نوجوانان، خانواده‌های آنها که هرساله در کنارشان حضور دارند نیز از برنامه‌های این بخش استفاده لازم را ببرند.
وی درباره برنامه‌های پیش‌بینی شده برای بخش کودک و نوجوان بیست و دومین نمایشگاه قرآن گفت: در این بخش 14 کارگاه و برنامه برای مخاطبان چهار تا 16 سال نمایشگاه پیش‌بینی شده که شعرخوانی، کلاژ، قصه‌‌گویی، نقاشی، سفال، خوشنویسی، کاردستی، داستان‌سرایی معارف دینی و قصص قرآن، مسابقات رایانه‌ای با محوریت قرآن و... از جمله کارگاه‌های در نظر گرفته شده برای این بخش هستند.
باقری در ادامه یادآور شد: در فکر اجرای نمایش‌ برای کودکان و نوجوانان نیز هستیم که اگر زمینه این کار فراهم شود و امکانات مورد نیاز در اختیار ما قرار بگیرد، روزانه اجرای تئاتر برای کودکان و نوجوانان نیز خواهیم داشت.
وی اظهار کرد: یکی از اتفاقات خوبی که در بخش کودک و نوجوان بیست و دومین نمایشگاه قرآن رخ می‌دهد برپایی کارگاه آموزش انیمیشن است تا کودکان و نوجوانان علاقه‌مند به فیلم‌سازی بتوانند آموزش‌هایی را در این زمینه ببینند.
مسئول کمیته کودک و نوجوان نمایشگاه قرآن ادامه داد: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان امسال با تمام توان خود در بیست و دومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن حاضر و کارگاه‌های بخش کودک و نوجوان با حضور مربیان کارآزموده برپا می‌شود.

captcha