به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) به نقل از روزنامه «السفیر» چاپ لبنان، سیدحسن نصرالله، روز یکشنبه، 15 خردادماه، از طریق ویدئو کنفرانس برای مسئولان انجمن «کشافة المهدی(عج)»، نیروهای پیشاهنگ المهدی(عج) در مناطق جنوب لبنان، البقاع و بیروت، سخنرانی کرد.
وی در سخنان خود با اشاره به سیطره عناصر تروریستی داعش(دولت اسلامی عراق و شام) بر موصل و برخی مناطق عراق، از مواضع مرجعیت دینی شیعیان، آیتالله العظمی سیستانی تقدیر کرد و گفت: فتوای آیتالله سیستانی در مورد حمل سلاح برای مقابله با تروریستها در جهت حمایت از یک فرقه و طایفه خاص نیست، بلکه این فتوا اقدامی در جهت حمایت از تمامی شهروندان عراقی است.
دبیرکل حزب الله لبنان اعلام کرد: اگر حزبالله در زمان مناسب در سوریه ورود نمیکرد (گروهک) «داعش» اکنون در بیروت میبود.
وی در ادامه مواضع مرجعیت دینی نجف اشرف در قبال تحولات عراق را ستود و گفت: دعوت مرجعیت دینی برای حمل سلاح در رویارویی با تروریستها، به منظور محافظت و پاسداری از عراق است و هدف از آن حمایت از یک مذهب مشخص نیست.
دبیرکل حزب الله لبنان که از طریق ویدئو کنفرانس سخن میگفت، با اشاره به بلند شدن صدای اعتراض برخیها در مخالفت با دخالت نیروهای حزبالله در سوریه گفت: چرا اکنون آن صداها را در محکومیت داعش نمیشنویم؟ اگر ما در وقت مناسب و با روش و کیفیت مناسب در سوریه دخالت نمیکردیم، اکنون داعش در بیروت میبود.
سیدحسن نصرالله با طرح سؤالاتی درباره نقش برخی کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس در تحولات عراق، طرفهایی که از این تحولات سود میبرند و همچنین حقیقت موضع آمریکا در قبال این تحولات، آیه «عسى أن تکرهوا شیئا وهو خیر لکم» (چه بسا از چیزی کراهت داشته باشید، در حالی که برای شما خیر است) را یادآوری کرد و افزود: مطمئن باشید که «چاهکن ته چاه خواهد بود». آن زمانی که به کسی اجازه هتک حرمت مقدسات دینی داده میشد، دیگر گذشت.
دبیرکل حزبالله لبنان با تکرار تأکید حزب الله مبنی بر لزوم انتخاب هرچه سریعتر رئیس جمهور لبنان و پایان دادن به خلأ سیاسی موجود، گفت: حزب الله در نزدیکترین زمان، خواستار انتخاب رئیس جمهور است و همانگونه در عید «مقاومت و آزادسازی» بیان کردیم، رئیس جمهوری که از پشت به مقاومت خنجر بزند، نمیخواهیم.
نصرالله با ابراز خرسندی از بهبودی اوضاع امنیتی داخل لبنان، تصریح کرد: این امر به معنی بازگشت صد درصدی اوضاع امنیتی به حالت طبیعی خود نیست و لذا احتیاط دائمی را اجتنابناپذیر میسازد.