کد خبر: 1418789
تاریخ انتشار : ۲۷ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۲
با حضور قاریان مصری؛

محفل انس با قرآن در کردستان برپا می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان از برگزاری محفل انس با قرآن با حضور قاریان مصری و مراسم تجلیل از شهید ماموستابرهان‌عالی در ۲۳ رمضان امسال در سنندج خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، حجت‌الاسلام والمسلمین رحیم جعفری، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان، دوشنبه شب، 26 خردادماه در جلسه شورای عالی قرآن استان کردستان از برگزاری محفل انس با قرآنی با حضور قاریان مصری و مراسم تجلیل از شهید ماموستابرهان‌عالی در 23 رمضان امسال در سنندج خبر داد.
وی افزود: اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان درصدد است تا محفل قرآنی باکیفیت‌تری با حضور قاریان مصری و بین‌المللی کشور و یکی از مجریان توانمند قرآنی در مسجد قبا بهاران سنندج با محوریت تجلیل از شهید ماموستابرهان عالی از شهدای رمضان برگزار کند.
حجت‌الاسلام جعفری با اعلام اینکه برنامه‌ترتیل‌خوانی در سال‌های گذشته در کردستان برگزار شده است، اظهار کرد: این کار به عنوان یک کار شاخص در ماه رمضان انجام می‌شود.
وی ادامه داد: اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان در ماه رمضان برنامه‌های قرآنی و دینی را در 333 کانون فرهنگی ـ هنری مساجد استان برگزار می‌کند.
در ا دامه رضا علی‌نژاد، مدیرکل صدا و سیمای مرکز کردستان هم از پخش زنده محفل ترتیل‌خوانی ماه رمضان از سیمای مرکز کردستان خبر داد و گفت: شورای عالی قرآن صدا و سیما 9 نفر از قاریان سال گذشته را برای قرائت در این محفل انتخاب کرده است.
وی افزود: امسال مجدداً 32 نفر از قاریان استانی فراخوان شدند که 4 نفر از آنان به شورای عالی قرآن معرفی شده‌اند و در صورت تأیید، به جمع 9 نفر مورد تأیید شده برای قرائت در این محفل اضافه می‌شوند.
علی‌نژاد عنوان کرد: این محفل از طریق شبکه‌های داخلی و بین‌المللی کشور نیز پخش خواهد شد و صدا و سیمای مرکز کردستان این آمادگی را دارد تا در صورت برگزاری چنین محافل مشابهی در شهرستان‌ها آن را پوشش دهد.
سیدانور رشیدی، رئیس شورای اسلامی شهر سنندج نیز در این جلسه با اشاره به برگزاری محافل قرآنی در نواحی منفصل شهری سنندج و حواشی شهر، خواستار جلوگیری از موازی‌کاری دستگاه‌های مرتبط با مباحث قرآنی در ایام ماه رمضان شد.
وی به برگزاری برنامه‌ای با عنوان «روژگوان»، در شهرداری سنندج اشاره کرد که در قالب این برنامه هر شب در یکی از مساجد سطح شهر برنامه‌ای با حضور مسئولان شهرداری و اعضای شورای اسلامی سنندج و نمازگزاران برگزار می‌شود.
رشیدی یادآور شد: خوشبختانه کردستان فرهنگ غنی در مباحث قرآنی دارد و جوانان علاقه‌مند به این موضوع هستند. در صورتی که به جوانان قرآنی خود بها بدهیم بدون شک از قاریان مصری برجسته‌تر و محبوب‌تر می‌شوند.

captcha