کد خبر: 1419858
تاریخ انتشار : ۲۸ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۰
نماینده ایران در مسابقات قرآن مالزی:

از تلاوت خود راضی هستم/ منتظر تلاوت رقبای اصلی خود در روز جمعه هستم

گروه بین‌الملل: نماینده جمهوری اسلامی ایران در مسابقات بین‌المللی قرآن مالزی با ارزیابی مثبت تلاوت خود اظهار کرد: قرعه خوبی داشتم که به لحاظ وقف و ابتدا زیاد مرا به دردسر نیانداخت و با تمرکز بالا سعی کردم نکات تجویدی را نیز به نحو احسن رعایت کنم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) پنجاه و ششمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن مالزی، شب گذشته، ۲۷ خرداد، با قرائت ۹ قاری کار خود را ادامه داد.

پنج قاری مرد از کشورهای ایران، سنگاپور، ویتنام، ترکیه و بلژیک و چهار نفر از بانوان شرکت‌کننده در این مسابقات از کشورهای مالزی، پاکستان، مراکش و کامبوج در دومین شب مسابقات قرآن مالزی به تلاوت آیاتی از قران کریم پرداختند.

حامد ولی‌زاده خلخالی، نماینده جمهوری اسلامی ایران به عنوان هفتمین قاری در دومین شب از مسابقات بین المللی قرآن کریم مالزی به مدت 10 دقیقه آیاتی از سوره مبارکه حج را با تسلط تلاوت کرد. حامد ولی زاده پس از تلاوت خود گفت: خدا را شکر، از تلاوتم راضی هستم.

وی در خصوص کیفیت فنی تلاوت خود گفت: قرعه بسیار خوبی داشتم که به لحاظ وقف و ابتدا زیاد مرا به دردسر نیانداخت. ضمن اینکه با تمرکز بالا سعی کردم نکات تجویدی را نیز به نحو احسن رعایت کنم؛ اما در هنگام تلاوت صدای خودم را به وضوح نمی‌شنیدم برای همین امکان ارزیابی لحظه‌ای و دقیق تلاوت را در حین اجرا نداشتم ولی بحمدالله هنگامی که تلاوت خودم را گوش کردم از کیفیت آن راضی شدم و در کل تلاوتم بر اساس برنامه‌ریزی بود که با استاد ابوالقاسمی انجام داده بودم.

نماینده کشورمان در خصوص رقبای خود در مسابقات به‌ویژه نمایندگان مصر و کشور میزبان نیز گفت: قاریانی که شب گذشته تلاوت کردند در سطح بالایی نبودند اما رقبای اصلی که از کشورهای مصر و مالزی هستند روز جمعه به تلاوت خواهند پرداخت.

در شب اول پنجاه و ششمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن مالزی نیز نماینده کشور فلسطین در گروه آقایان و نماینده کشور بلژیک در گروه بانوان به قرائت پرداختند.
در مجموع 38 قاری(23 مرد و 15 زن) و 30 حافظ(22 مرد و 8 زن) در این دوره از مسابقات مالزی که برای اولین‌بار در دو رشته حفظ و قرائت برگزار می‌شود، حضور دارند.

در این دوره، چهار داور از مالزی، دو داور از مصر و داورانی از کشورهای مراکش، اردن، برونئی، عربستان، لبنان، قطر، اندونزی و تایلند به ارزیابی عملکرد شرکت‌کنندگان می‌پردازند.
برگزیدگان این رقابت‌ها در روز 31 خرداد از سوی هیئت داوران معرفی و با اهدای جوایزی از آنان قدردانی می‌شود.

نفر نخست این مسابقات 40 هزار رینگیت (13 هزار دلار)، نفر دوم 30 هزار رینگیت (10 هزار دلار) و نفر سوم 20 هزار رینگیت (شش هزار و 800 دلار) جایزه دریافت خواهند کرد و نفر نخست علاوه بر مبلغ نقدی یک قطعه طلا به ارزش 70 هزار رینگیت (23 هزار و 300 دلار) نیز دریافت خواهد کرد.

captcha