کد خبر: 1420445
تاریخ انتشار : ۳۱ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۵

رقابت ۱۰ شرکت‌کننده در پنجمین شب مسابقات بین‌المللی قرآن مالزی

گروه بین‌الملل: ۱۰ شرکت‌کننده از جمله «احمد ترمذی»، نماینده کشور میزبان شب گذشته، ۳۰ خرداد، به اجرای تلاوت خود در پنجاه و ششمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن مالزی پرداختند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از خبرگزاری مالزی «Bernama»، علاوه بر نماینده کشور مالزی در گروه آقایان «هارون موس» از آفریقای جنوبی، «سید قوس» از هند، «محمد رفیق صدیق» از پاکستان، «ابوبکر محمود محمد الخوجه» از لیبی، «الم چرنکیچ» از کرواسی و «احمد ابوطالب» از کامبوج به تلاوت آیاتی از قرآن کریم پرداختند.

«حسنا شیروزی» از تایلند، «زبیده گوبلجیک» از بوسنی و «زین مار هتوه» از میانمار قاریان شب گذشته این مسابقات از گروه بانوان بودند.

در مجموع 38 قاری از جمله 15 قاری زن در این دوره از مسابقات بین‌المللی قرآن مالزی شرکت دارند که از روز دوشنبه، 26 خرداد، در مرکز تجارت جهانی پوترا در کوالالامپور آغاز به کار کرد.

این مسابقات برای اولین بار در رشته حفظ نیز برگزار شد که 22 حافظ مرد و 8 حافظ زن از کشورهای مختلف در آن به رقابت پرداختند.

پنجاه و ششمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن مالزی امشب، 31 خرداد، با حضور مقامات این کشور و اعلام برگزیدگان و اهدای جوایز به کار خود پایان می‌دهد.

captcha