کد خبر: 1420552
تاریخ انتشار : ۳۱ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۱

اجرای طرح «ضیافت الهی» در بقاع و مساجد سیستان و بلوچستان

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیرکل اداره اوقاف و امور خیریه سیستان و بلوچستان گفت: طرح ضیافت الهی از ابتدای ماه رمضان تا پایان این ماه مبارک، در سطح بقاع متبرکه و مساجد به منظور انس و الفت بیشتر مردم اجرا می‌شود.

حجت‌الاسلام اسماعیل تدینی، مدیرکل اداره اوقاف و امور خیریه سیستان و بلوچستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان وبلوچستان، گفت: اداره اوقاف و امور خیریه هر ساله در ماه مبارک رمضان برنامه‌های متنوعی در سطح بقاع متبرکه و مساجد سیستان وبلوچستان برگزار می‌کند تا زمینه بهره‌وری هر چه بیشتر جامعه از این ماه مبارک فراهم شود.
وی اظهار کرد: طرح ضیافت الهی از ابتدای ماه مبارک رمضان تا پایان این ماه مبارک، در سطح بقاع متبرکه و مساجد به منظور انس و الفت بیشتر مردم اجرا می‌شود.
تدینی تصریح کرد: جزء خوانی قرآن کریم، نماز جماعت، سخنرانی‌های دینی و مسائل روز جامعه و نیز افطار کردن برسرسفره واقفین و خیرین نیک‌اندیش از جمله برنامه‌های اجرا شده توسط اوقاف در این ماه مبارک است.

captcha