کد خبر: 1420674
تاریخ انتشار : ۳۱ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۴

برگزاری روز قرآنی در سنگال

گروه بین‌الملل: انجمن اسلامی «لوگا» در سنگال امروز، شنبه ۳۱ خرداد، در داکار، پایتخت این کشور، روز قرآنی برگزار می کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «leral»، مسلمانان سنگال امروز، شنبه 31 خرداد، در داکار، پایتخت این کشور، در همایشی با عنوان «روز قرآنی» حضور به هم  می‌رسانند.   
این همایش که به همت انجمن اسلامی منطقه «کوکی»(Coki) شهر «لوگا» برگزار می‌شود، حول دو محور مدارس قرآنی و نقش آنان در آموزش و همچنین سنت اسلامی وقف و اهمیت آن برای پیشبرد طرح‌های اسلامی جریان خواهد داشت.
شمار زیادی از کارشناسان علوم قرآنی سنگال برای هم‌اندیشی و ارائه دیدگاه‌های خود حول این دو محور در این همایش شرکت می‌کنند.
در این همایش همچنین با اهدای جوایزی از برگزیدگان مسابقات قرائت قرآن انجمن اسلامی کوکی تقدیر به عمل خواهد آمد.
روز قرآنی انجمن اسلامی «لوگا» امروز از ساعت 9 صبح به وقت محلی در مرکز بین‌المللی تجارت خارجی داکار دایر می‌شود. 

captcha