کد خبر: 1420706
تاریخ انتشار : ۳۱ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۴

برگزاری ۱۸ محفل جزء‌خوانی قرآن کریم در سنندج

گروه فعالیت های قرآنی: رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سنندج از برگزاری ۱۸محفل جزء‌خوانی قرآن کریم به‌مناسبت ماه رمضان در این شهرستان خبر داد.

حجت‌الاسلام والمسلمین علی‌محسن منتشلو، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سنندج در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، از برگزاری ۱۸محفل جزء‌خوانی قرآن کریم در این شهرستان خبر داد و گفت: این محافل قرآنی از ابتدای ماه رمضان آغاز و تا پایان این ماه ادامه دارد.

وی افزود: این محافل قرآنی با همکاری تشکل‌های قرآنی سطح شهرستان شامل مؤسسات و خانه‌های قرآنی شهری و روستایی درحال برگزاری است.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی سنندج بیان کرد: محافل جزء‌خوانی قرآن کریم که در سطح مساجد، هیئت‌های مذهبی و جلسات قرآنی خانگی برگزار می‌شود، با حضوراعضای تشکل‌های یاد شده و قاریان قرآنی انجام می‌گیرد.

وی استقبال مردم از این محافل قرآنی را ستودنی خواند و اظهار کرد: باید زمینه جذب بیش‌ازپیش جوانان و نوجوانان نیز برای حضور در این محافل قرآنی فراهم شود.

حجت‌الاسلام منتشلو به اهداف برگزاری این طرح اشاره و عنوان کرد: انس بیش‌ازپیش مردم با قرآن کریم و تقویت روحیه معنوی جامعه از جمله اهداف برگزاری محفل جزء‌خوانی قرآن کریم در شهرستان سنندج است.

وی یادآور شد: محافل قرآنی، فضای معنوی و فرصت مناسبی برای بهره‌بردن عموم مردم از مفاهیم و خواندن کلام الهی است و باید از این فرصت نهایت استفاده را ببریم.

captcha