کد خبر: 1420891
تاریخ انتشار : ۰۱ تير ۱۳۹۳ - ۰۸:۳۸

برگزاری یادواره شهید چمران در غرب تهران

گروه جهاد و حماسه: به مناسبت سالگرد شهادت مصطفی چمران یادواره بزرگداشت این شهید با عنوان «رقصی چنین میانه میدانم آرزوست» در منطقه ۲۱ تهران برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به نقل از روابط عمومی مراکز فرهنگی هنری منطقه 21، این یادواره که برگرفته از عنوان یکی از کتاب‌های این شهید بزرگوار است، شامل بخش‌های متنوعی از جمله برگزاری نمایشگاه عکس، مراسم خاطره‌گویی توسط همرزمان شهید، اکران فیلم «چ» به همراه افتتاح رسمی باشگاه فیلم 21 است.
این برنامه با هدف ترویج فرهنگ و ارزش‌های دفاع مقدس و آشنایی شهروندان با سیره زندگی بزرگان این عرصه از ساعت 16:30 ـ 19 امروز، اول تیر، برگزار می‌شود.
علاقه‌مندان می‌توانند برای شرکت در این یادواره به نشانی تهرانسر، میدان کمال‌الملک، نبش کوچه سوم، مدیریت فرهنگی هنری منطقه 21، سالن ققنوس مراجعه کنند.

captcha