کد خبر: 1421839
تاریخ انتشار : ۰۳ تير ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۴
با حضور حجت‌الاسلام خاموشی؛

نخستین فروشگاه تخصصی قرآن افتتاح می‌شود

گروه ادب: همزمان با ولادت باسعادت امام حسن مجتبی(ع)، نخستین فروشگاه تخصصی قرآن با حضور رئیس سازمان تبلیغات اسلامی افتتاح می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، حامد شفیق، مدیرعامل کتابشهر ایران درباره افتتاح فروشگاه تخصصی قرآن گفت: امسال در راستای طرح توسعه فروشگاهی، فروشگاه تخصصی قرآن را برای عرضه انواع قرآن‌های چاپی داخلی و خارجی تجهیز کرده‌ایم که هم اکنون آماده بهره‌برداری است و فعالیت این مرکز اواسط ماه مبارک رمضان با حضور جمعی از قرآن‌پژوهان آغاز می‌شود.

وی درباره فعالیت‌های این فروشگاه بیان کرد: فعالیت این مرکز در ابتدا به عرضه قرآن‌های چاپی اختصاص دارد، البته برخی از نرم‌افزارها و  سی‌دی‌های قرآنی نیز عرضه می‌شود، اما نمی‌خواهیم به سمت عرضه سایر محصولات فرهنگی دینی دیگر برویم؛ چون دایره توزیع این محصولات تقریباً وسیع‌تر و دسترسی به آنها آسان‌تر است و حتی اینترنت امکان دانلود و خریداری اغلب محصولات دینی و نرم‌افزارها را فراهم کرده است.

مدیرعامل کتابشهر ایران ادامه داد: در این فروشگاه، تعداد معتنابهی از ترجمه‌ها، خطوط ، قطع‌ها و چاپ‌های نفیس عرضه خواهد شد و تنوع قرآن‌های عرضه شده به نحوی است که همه سلایق را در بر خواهد گرفت.

به گفته وی، این مرکز در تهران، خیابان انقلاب، خیابان 12 فروردین، نبش خیابان ژاندارمری واقع شده است.

captcha