کد خبر: 1422095
تاریخ انتشار : ۰۳ تير ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۶

توسعه فرهنگ دینی در جامعه ضرورت دارد/ تقویت بینش و آموزه‌های دینی جوانان

گروه اجتماعی: کارشناس فرهنگی اداره تبلیغات اسلامی خمین با اشاره به ضرورت توسعه فرهنگ دینی، عنوان کرد: مهمترین و مؤثرترین عامل تقویت بینش، اعتقادات و آموزه‌های دینی جوانان و نوجوانان فراهم کردن زمینه لازم جهت‌ حضور روحانیان در روستاهاست.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)‌ از استان مرکزی، سید‌مهدی ساداتی، فرماندار خمین امروز، سوم تیر در اولین نشست دهیاران این شهرستان با اشاره به دستاوردهای دولت تدبیر و امید در یک سال گذشته، ایجاد آرامش، روحیه صداقت در مجموعه مدیریتی کشور، رسیدگی به وضعیت سلامت مردم و ... را از جمله این دستاوردها دانست.

وی با اشاره به نقش دهیاران و شوراها در روستاها، افزود: در حوزه روستایی نقش اصلی را دهیاران و شوراها دارند؛ لذا می‌طلبد تا با تعامل و همدلی در جهت ارتقای شاخص‌های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی روستاها فعالیت کنند و زمینه رفاه، آرامش و رضایت‌مندی در مردم را فراهم کنند.

داوود عسکری، کارشناس فرهنگی اداره تبلیغات اسلامی خمین نیز در ادامه با اشاره به ضرورت توسعه فرهنگ دینی، عنوان کرد: مهمترین و مؤثرترین عامل تقویت بینش، اعتقادات و آموزه‌های دینی جوانان و نوجوانان  فراهم کردن زمینه لازم جهت  حضور روحانیان در روستاهاست.

این مقام مسئول در پایان از دهیاران خواست زمینه حضور و استقرار مبلغان دینی را در روستاها به‌ویژه در ماه مبارک رمضان فراهم کنند.

captcha