کد خبر: 1422390
تاریخ انتشار : ۰۴ تير ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۵

گسترش فرهنگ زکات برای کمک به نیازمندان ضرورت دارد

گروه اجتماعی: رئیس شورای زکات شهرستان تفت گفت: فریضه زکات باید به‌صورت گسترده بین مردم و خیّرین برای کمک به نیازمندان و محرومان در زمینه‌های مختلف فرهنگ‌سازی شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از یزد، به نقل از روابط‌عمومی کمیته امداد امام خمینی(ره) استان یزد، حجت‌الاسلام والمسلمین غفوری، رئیس شورای زکات شهرستان تفت گفت: فریضه زکات باید به‌صورت گسترده بین مردم و خیّرین برای کمک به نیازمندان و محرومان در زمینه‌های مختلف فرهنگ‌سازی شود.

وی  با بیان اینکه یکی از امور بسیار مهم و لازم در کنار اقامه نماز و امر به معروف و نهی از منکر بحث زکات است، بر گسترش فرهنگ پرداخت زکات برای کمک به نیازمندان و محرومان تأکید کرد.

وی افزود: با توجه به نزدیک شدن ماه رمضان می‌توان با تبلیغات و اطلاع‌رسانی در جمع مردم در مساجد و جلسات قرآنی این فریضه الهی را بیش‌از‌پیش پررنگ کرد.

امام جمعه شهرستان تفت پرداختن به بحث خمس در کنار بحث زکات را نیز مهم دانست و افزود: می‌توان با گسترش این دو فریضه در کمک به نیازمندان و محرومان به‌ویژه بحث ازدواج جوانان و تهیه جهیزیه و بحث بهداشت و درمان مردم قدم‌های بزرگی برداشت.

حجت‌الاسلام غفوری در ادامه ضمن قدردانی از تلاش‌های کمیته امداد در بحث زکات، گفت: به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی، طرح زکات به‌نحو شایسته‌ای در حال اجرا است.

captcha