کد خبر: 1422511
تاریخ انتشار : ۰۴ تير ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۳
ربیعی عنوان کرد:

ارتقاء سطح رفاه نیروی کار؛ هدف مشترک وزارت تعاون و سازمان تأمین‌اجتماعی

گروه اقتصاد: وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، ارتقاء سطح زندگی و رفاه نیروی کار را از اهداف مشترک وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان تأمین‌اجتماعی دانست و افزود: برای این هدف باید تلاش مضاعف کنیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، به نقل از مرکزروابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون، کارورفاه اجتماعی، علی ربیعی امروز درهمایش مشترک وزارت تعاون، کارورفاه اجتماعی و سازمان تامین اجتماعی که با هدف ایجاد وحدت رویه و هم افزایی در سال اقتصاد وفرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی و با حضور معاونان وزیر ومدیران  ، روسای سازمان های تابعه و مدیران استانی از سراسر کشور  در هتل همای تهران درحال برگزاری است گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان تأمین‌اجتماعی اهداف مشترکی را دنبال می‌کنند. باید برای سیاستگذاری در بخش رفاه اجتماعی، روابط کار و ارتقای سلامت نیروی کار به عنوان اهداف مشترک برنامه‌ریزی داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه سال‌ها از پیوند وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان تأمین‌اجتماعی می‌گذرد، خاطرنشان کرد: متأسفانه تاکنون این وزارتخانه و سازمان متبوعش مانند جزایر از هم دور بودند، درصورتی که اهداف مشترکی را دنبال می‌کنند و باید با پیوند عمیق و منسجم بین این دو کمک به مردم در بالاترین سطح به عنوان آرمان مشترک انجام شود.
ربیعی با بیان اینکه همصدایی و سیاستگذاری یکسان را دنبال خواهیم کرد، تصریح کرد: در اولین گام هم‌افزایی و سیاستگذاری پیرامون نقاط مشترک، 6 کمیته مشترک را به منظور رسیدگی به مسائل نیروی کار ساماندهی کرده‌ایم.
ربیعی با اشاره به منابع محدود بیمه بیکاری گفت: بیش از هزار و 100 میلیارد تومان در سال برای بیمه بیکاری هزینه می‌شود که باید با اصلاح ساختار و رویه‌ها نواقص موجود را حل کرده و این مبالغ را برای نیروی مولد صرف کنیم.
وی درخصوص مشاغل سخت و زیان‌آور به عنوان یکی از موضوعات مشترک وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان تأمین‌اجتماعی، گفت: باید درخصوص مشاغل سخت و زیان‌آور اختلاف‌نظرها را برطرف کنیم و کمیته‌هایی که در این راستا تشکیل می‌شوند نظرات مشترک و همسو پیدا کنند و طوری نباشد که کمیته آرایی صادر کند که دستگاه متولی آن را اجرا نکند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: باید با اصلاح تکنولوژی، بهبود روابط کار و ارتقای امنیت شغلی مشاغل سخت و زیان‌آور را تعدیل کنیم.
دکتر ربیعی حوادث ناشی از کار را نیازمند مطالعات فراوان دانست و افزود: باید حوادث ناشی از کار را یک امر انسانی تلقی کنیم و با برنامه‌ریزی و مطالعات فراوان عوامل ایجادکننده در حوادث ناشی از کار و میزان تأثیرگذاری آنها را به طور دقیق بررسی کرد.
 

captcha