کد خبر: 1423793
تاریخ انتشار : ۰۸ تير ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۴

تحریم شهرک‌های صهیونیستی از سوی کشورهای اروپایی

گروه بین‌الملل: فرانسه با هشدار به شهروندان خود نسبت به هرگونه تجارت در مناطق اشغالی فلسطین، اعلام کرد: ساخت‌وسازهای اسرائیل در این سرزمین‌ها، خلاف قوانین بین‌الملل است.

 به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «Russia Today»، وزارت خارجه فرانسه اعلام کرد: از آنجا که شهرک‌های صهیونیستی غیرقانونی هستند، فعالیت‌های اقتصادی در این مناطق خطراتی را به دنبال دارد.

وزارت خارجه همچنین به فرانسوی‌ها نسبت به هرگونه فعالیت اقتصادی از جمله خرید و فروش زمین و سرمایه‌گذاری در کرانه باختری، قدس و بلندی‌های جولان هشدار داد.

اقدام فرانسه در هشدار به شهروندان، به‌زودی از سوی ایتالیا و اسپانیا نیز انجام می‌شود. انگلیس و آلمان نیز هشدارهای مشابهی را منتشر کرده‌اند. هلند و دانمارک نیز از جمله دیگر کشورهای تحریم‌کننده صهیونیست‌ها هستند.

با وجود تلاش‌های رژیم اسرائیل، جامعه جهانی شهرک‌های اسرائیلی ساخته شده در سرزمین‌های اشغالی فلسطین را به رسمیت نمی‌شناسد.

رژیم اسرائیل در پاسخ به تحریم‌های اروپا اعلام کرد که ضمن تماس با  وزارتخانه‌های خارجه کشورهای اروپایی، برای تغییر موضع آنها تلاش خواهد کرد.

captcha