کد خبر: 1423890
تاریخ انتشار : ۰۸ تير ۱۳۹۳ - ۱۷:۱۴

ترویج طرح مکتب‌القرآن؛ حاصل ۶ دوره حضور در نمایشگاه بین‌المللی قرآن

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مکتب‌القرآن الکریم استان تهران طی شش دوره حضور در نمایشگاه بین‌المللی قرآن به ترویج طرح «مکتب‌القرآن» ویژه خردسالان پرداخته است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مکتب‌القرآن الکریم استان تهران طی شش دوره حضور در نمایشگاه بین‌المللی قرآن به ترویج طرح «مکتب‌القرآن» با محوریت انس با قرآن و سیره اهل بیت(ع) ویژه خردسالان در سطح استان پرداخته است.

محور طرح مکتب‌القرآن، آموزش قرآن ویژه خردسالان در مقاطع سنی پنج و شش سال است و ویژگی این طرح، این است که قرآن‌آموزان شرکت‌کننده در طرح علاوه بر فراگیری آموزه‌های قرآنی با دروسی مانند علوم، ریاضی و ... آشنا می‌شوند.

آموزش قرآن همراه با ارائه آموزه‌های علمی

در واقع آموزش قرآن و سیره اهل بیت(ع) در این طرح همراه با آموزش مباحث علمی صورت می‌پذیرد و آموزه‌های قرآنی با سبک قصه، شعر و نمایش آموزش داده می‌شود.

طرح مکتب‌القرآن طی دوره‌هایی که در نمایشگاه بین‌المللی قرآن معرفی شده است، مورد استقبال گسترده علاقه‌مندان به فعالیت‌های قرآنی قرار گرفته است و معمولاً در هر روز حضور در نمایشگاه بین‌المللی قرآن بیش از 30 نفر جذب شیوه‌های آموزشی این طرح می‌شوند.

همچنین مکتب‌القرآن استان تهران به معرفی طرح‌ها و برنامه‌های قرآنی در نمایشگاه بین‌المللی قرآن می‌پردازد و برگزاری مسابقه همراه با اعطای جوایز در دستور کار این مؤسسه قرآنی قرار دارد.

زهرا علیزاده، مربی طرح مکتب‌القرآن با اشاره به این که همراه بودن طرح مکتب‌القرآن با آموزه‌های دینی، علمی، فرهنگی و اجتماعی بر جذابیت این طرح افزوده است، بیان کرد: معمولاً خردسالان پس از شرکت در این طرح، آمادگی لازم برای شرکت در کلاس‌های مقطع دبستان را کسب می‌کنند.

برگزاری کلاس‌های مکتب‌القرآن با توجه به سطح استعداد قرآن‌آموزان

وی افزود: مکتب‌القرآن در مناسبت‌های مختلف به‌ منظور سنجش سطح استعداد و توانایی قرآن‌آموزان، مسابقات قرآن برگزار می‌کند که از عوامل مؤثر در ایجاد انگیزه و جذب قرآن‌آموزان به‌ شمار می‌آید.

علیزاده اظهار کرد: کتاب آموزش مفاهیم قرآن که توسط مکتب‌القرآن تهیه شده است، از جمله کتب تأثیرگذار در زمینه درک مفاهیم آیات کلام وحی است، زیرا مفاهیم قرآن در این کتاب همراه با قصه، شعر و داستان آموزش داده می‌شود.

وی تصریح کرد: مکتب‌القرآن تأکید بسیاری بر برگزاری دوره‌های تربیت مربی قرآن در کنار کلاس‌های آموزشی ویژه خردسالان دارد و این موجب ارتقای کلاس‌های آموزشی این مرکز شده است.

معصومه نوری، اولیای یکی از شرکت‌کنندگان در طرح مکتب‌القرآن درباره شیوه اجرای این این طرح، گفت: با توجه به اهمیّت دوران خردسالی در شکل‌گیری شخصیت افراد، نیازمند طرحی فراگیر و جذاب ویژه این مقطع سنی هستیم که مکتب‌القرآن با اجرای طرح‌های متنوع آموزشی، شرایط لازم را برای فراگیری آموزه‌‌های قرآنی ویژه خردسالان فراهم کرده است.

گستردگی کلاس‌های آموزشی مکتب‌القرآن در سطح مناطق مختلف

وی اظهار کرد: از جمله مزایای کلاس‌های مکتب‌القرآن این است که کلاس‌های آموزشی این مرکز در سطح مناطق مختلف برگزار می‌شود.

نوری عنوان کرد: استقبال گسترده افراد حاکی از موفقیّت این طرح است و در این راستا انتظار می‌رود که مکتب‌القرآن با جذب مربیان برجسته و به‌کارگیری روش‌های نوین سعی در ارائه روش‌های جذاب در زمینه آموزش قرآن داشته باشد.

captcha