کد خبر: 1424290
تاریخ انتشار : ۰۹ تير ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۰

برگزاری طرح اوقات فراغت سازمان تبلیغات اسلامی همزمان با ماه مبارک رمضان

گروه جامعه: مدیر کل امور فرهنگی،رسانه و فناوری‌های نو سازمان تبلیغات اسلامی از آغاز طرح اوقات فراغت این سازمان همزمان با حلول ماه مبارک رمضان خبر داد.

علی اسماعیلی، مدیر کل امور فرهنگی، رسانه و فناوری‌های نو سازمان تبلیغات اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان این مطلب اظهار کرد: برنامه اوقات فراغت سازمان تبلیغات اسلامی از تاریخ هشتم تیر مصادف با اولین روز ماه مبارک رمضان شروع شده و تا 26 مرداد به مدت 45 روز ادامه می‌یابد و در این مدت همه جوانان و نوجوانان می‌توانند از این طرح بهره‌مند شوند.

وی افزود: این طرح بدون تغییر نسبت به سنوات سال‌های گذشته در دو بخش هسته فرهنگی جوان و بوستان معرفت نوجوان برگزار می‌شود.

اسماعیلی تصریح کرد: مهم‌ترین فعالیت‌های هسته‌های فرهنگی جوان شامل برگزاری گفتمان‌های اندیشه جوان، تهیه نشریات فرهنگی، برگزاری اردوی برگزیدگان هسته‌ها و فعالیت‌های مختلف ورزشی و پرورشی خواهد بود که در این طرح همه مساجد و پایگاه‌های بسیج با سازمان تبلیغات اسلامی همکاری می‌کنند.

مدیر کل امور فرهنگی، رسانه و فناوری‌های نو سازمان تبلیغات اسلامی اظهار کرد: برگزاری جلسات معارفی و قرآنی، اردوهای شهری و فعالیت‌های هنری و ورزشی مهم‌ترین محور برنامه‌های بوستان‌های معرفت ویژه نوجوانان خواهد بود.

وی تاکید کرد: با توجه به تقارن طرح اوقات فراغت سازمان تبلیغات اسلامی با ماه مبارک رمضان برنامه‌های ویژه‌ای هم‌چون برگزاری جلسات قرآنی و معارفی در این طرح در نظر گرفته شده است.

captcha