کد خبر: 1424338
تاریخ انتشار : ۰۹ تير ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۹

مراسم ترتیل‌خوانی قرآن در همدان برگزار می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: برنامه ترتیل‌خوانی با عنوان «قرآن در رمضان» هر روز ماه رمضان در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار می‌شود، همچنین این برنامه از طریق شبکه استانی پخش می‌شود.

علی محمد صیادی، مسئول روابط عمومی اداره‌کل تبلیغات اسلامی همدان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، اظهار کرد: ماه رمضان در روایات اسلامى ماه خدا و میهمانى امت پیامبر اکرم(ص) خوانده شده و خداوند متعال از بندگان خود در این ماه در نهایت کرامت و مهربانى پذیرایى مى‌کند.

وی افزود: این ماه، در میان مسلمانان از احترام، اهمیت و جایگاه ویژه‌اى برخوردار است و مؤمنان با مقدمه‌سازى و فراهم کردن زمینه‌هاى معنوى در ماه‌هاى رجب و شعبان هر سال خود را براى ورود به این ماه شریف و پربرکت آماده مى‌کنند.

صیادی اضافه کرد: ماه مبارک رمضان به جهت نزول قرآن کریم در آن و ویژگى‌هاى منحصرى که دارد در میان ماه‌هاى سال برترین ماه است، در این راستا و با هدف تعجیل در ظهور امام زمان(عج) و با نیت سلامتی این امام بزرگوار برنامه ترتیل‌خوانی قرآن برگزار می‌شود.

مسئول روابط عمومی اداره‌کل تبلیغات اسلامی همدان ابراز کرد: این مراسم با همکاری معاونت فرهنگی ـ اجتماعی شهرداری همدان، بنیاد قرآن مجید استان همدان و دارالقرآن‌الکریم این اداره‌کل برگزار می‌شود.

captcha