کد خبر: 1424656
تاریخ انتشار : ۱۰ تير ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۰
مدیر انتشارات اسوه خبر داد:

عرضه 360 عنوان کتاب در نمایشگاه قرآن/ امسال فروش خوبی نداشتیم

گروه ادب: ناصر بابامحمدی از عرضه بیش از 360 عنوان کتاب، از جمله ۸۰ چاپ متنوع قرآن کریم، در بیست و دومین نمایشگاه قرآن خبر داد و گفت: امسال فروش خوبی در نمایشگاه نداشتیم.

ناصر بابامحمدی، مدیر انتشارات اسوه، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با اشاره به حضور این انتشارات در بیست و دومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن گفت: امسال انتشارات اسوه با بیش از 80 نوع قرآن کریم، با تنوع در رنگ و ترجمه، چاپ نفیس و معمولی و در قطع‌های گوناگون در بیست و دومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن شرکت کرده است.

وی با اشاره به عرضه بیش از 360 عنوان کتاب در نمایشگاه قرآن افزود: علاوه بر قرآن، کتاب‌های دینی و قرآنی شامل نهج‌البلاغه، کتب تفاسیر قرآن، مفاتیح‌الجنان و ... نیز وجود دارد که با توجه به کمبود فضای غرفه، به صورت محدود آنها را عرضه کرده‌ایم؛ چرا که امکان نمایش همه آثار وجود ندارد و فقط کتاب‌های پُرمخاطب در معرض دید مخاطبان قرار گرفته است.

بابامحمدی ادامه داد: از میان قرآن‌های پُرمخاطب می‌توان به چاپ جدید قرآن اشاره کرد که در چهار رنگ و در سه قطع جیبی، رحلی و وزیری، با جلد و قاب چرمی به چاپ رسیده است و همچنین دارای دو ترجمه به قلم حجج‌الاسلام مهدی الهی‌ قمشه‌ای و انصاریان است.

وی با اشاره به کاهش فروش در نمایشگاه قرآن امسال نسبت به سال گذشته تصریح کرد: در این دوره از نمایشگاه علاوه بر کاهش عناوین با کاهش شمارگان فروش نیز مواجه بودیم که در سال گذشته در نخستین روز 25 میلیون ریال فروش داشتیم، در حالی که امسال در روز اول به یک میلیون ریال نرسید!

مدیر انتشارات اسوه در ادامه به دلایل کاهش فروش در نمایشگاه قرآن اشاره و عنوان کرد: با توجه به جابجایی محل نمایشگاه، دسترسی آسانی برای حضور در آن وجود ندارد؛ از این رو برای مخاطبان از نظر مادی و وقت مقرون به صرفه نیست که برای چند نسخه کتاب به نمایشگاه مراجعه کنند.

وی در ادامه گفت: البته ما گلایه‌ای نداریم و این بضاعت وزارت ارشاد بوده است، اما برای ناشری که بدون ایجاد مشکل برای کشور سالانه میلیون‌ها جلد قرآن چاپ می‌کند، 12 مترمربع غرفه زیر چادر هیچ توجیهی ندارد و انتشارات اسوه به علت احترام به قرآن و همکاری با وزارت ارشاد است که در این دوره از نمایشگاه قرآن حضور پیدا کرده‌ است و انتظار داریم مسئولان نمایشگاه در این زمینه تجدیدنظر کنند.

بابامحمدی افزود: تقسیم‌بندی غرفه‌ها در این نمایشگاه باید براساس تیراژ کتاب، تولید آن مرکز و انتشارات انجام می‌شد و انتشاراتی که هر سال کتاب‌های خود را با تیراژ میلیونی به چاپ می‌رساند و مخاطبان زیادی دارد، اگر شرایط مناسبتر بود بهتر می‌توانستند محصولات خود را ارائه دهند.

captcha