حجتالاسلاموالمسلمین سیدطه هاشمی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا) با بیان این مطلب، اظهار کرد: برگزاری نمایشگاه بینالمللی قرآن میتواند اولین قدم برای رسیدن به رشد و توسعه فعالیتهای قرآنی کشور به شمار رود و قشر فرهیخته جامعه یا همان دانشگاهیان باید از این فرصت به خوبی بهرهبرده و فضای دانشگاهها را با نور قرآن آشنا و از این نمایشگاه برای ارائه دستاوردهای قرآنی خود را استفاده کنند.
وی افزود: بخش دانشگاهی در نمایشگاه قرآن با حضور دستگاههای مختلف وزارت علوم تشکیل و آثار قرآنی و دستاوردهای پژوهشی و تحقیقاتی دانشگاهیان برای ارائه به علاقهمندان در نمایشگاه حضور پیدا کرده است.
نمایشگاه فرصت مناسبی برای ترویج انس با قرآن
حجتالاسلام هاشمی در ادامه با اشاره به اینکه نمایشگاه فرصت مناسبی برای ترویج انس با قرآن به شمار میرود، ابراز کرد: تبلیغ قرآن در محیط دانشگاهی تفاوت معناداری با سایر حوزهها داشته و باید دانشگاهها با تشویق دانشجویان و اساتید و فراهم کردن بستر مناسب بتوانند در راه رسیدن به فرهنگ قرآنی قدمهای خوبی را بردارند.
آغاز گسترش تدبر، تفکر و تعقل در قرآن کریم از دانشگاهها
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی اضافه کرد: گسترش تدبر، تفکر و تعقل در قرآن کریم باید از دانشگاهها و با همکاری حوزههای علمیه صورت گیرد و در همین راستا تلاش خواهیم کرد در سطح دانشگاهها و بین دانشجویان محافل انس با مضامین اصیل قرآنی را دایر کرده و دانشگاهیان را با فرهنگ ناب قرآنی عجین کنیم.
وی در ادامه در خصوص نشستهای تخصصی قرآن در نمایشگاه، گفت: نشستهای تخصصی قرآنی هر ساله با کیفیت خوبی در نمایشگاه برگزار میشود که دانشگاهیان و کمیته دانشگاهها در نمایشگاه هر ساله تلاش دارد با برپایی این نشستها قشر فرهیخته جامعه را به سمت و سوی فرهنگ قرآنی هدایت کند و تاکنون نتایج نشان از موفقیت این نشستها داشته است.
تلاش دانشگاه ازاد برای توسعه فرهنگ قرآنی در جامعه
حجتالاسلام هاشمی افزود: دانشگاه آزاد همه تلاش خود را دارد تا در راه توسعه فرهنگ قرآنی در جامعه و دانشگاهیان همه نوع همکاری و کمک را به نمایشگاه قرآن ارائه و در این مسیر از امکانات خود برای بالابردن کیفیت نمایشگاه به خوبی استفاده کند.