به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، با حضور امامجمعه شهرستان جهرم، آئین آغاز سال تحفیظی جدید دارالتحفیظ الهادی(ع) جهرم عصر روز پنجشنبه، 12 تیرماه برگزار شد.
حجتالاسلام والمسلمین دژکام، امامجمعه جهرم در این آئین از خانوادههایی که فرزندان قرآنی تربیت میکنند، همچنین، از دارالتحفیظ الهادی(ع) جهرم که بنا دارد بخشی از کار قرآنی در جهرم را سامان دهد، تقدیر کرد و هر دو کار را ارزشمند خواند.
وی با اشاره به آیات قرآن کریم و روایات اسلامی، تلاش برای دور شدن از آتش جهنم را مورد تأکید قرار داد و از جمله راههای این امر را انس گرفتن با قرآن خواند.
دژکام با بیان اینکه قرآن هدایتکننده راه و رسمی در زندگی است که موجب سربلندی، سعادتمندی و شادی در دنیا است که از تمامی راههای موجود بهتر است، گفت: قرآن زندگی دنیوی را به گونهای بیمه و تضمین میکند که پیروان قرآن چه زندگی کنند و چه کشته شوند، برای آنها خیر است و باختی در زندگی نیست و همیشه برندهاند.
وی خط و نشان کشیدن و برنامهریزی آمریکا برای جوانان قرآنی ایران را بیفایده ذکر کرد و افزود: در هر حالت چه این جوانان در برابر خط و نشانها موفق و چه در راه دین کشته شوند، خیر دنیا و آخرت را خواهند داشت و پیروزند.
امامجمعه جهرم قرآن را شفای تمام دردها و حلال مشکلات دانست و بیان کرد: دارالتحفیظ الهادی(ع) در تلاش است که دوای دردها را به مردم برساند. خوشا به حال کسانی که از این دواخانه الهی، دوای درد خود را بگیرند و بروند و از شفا و رحمت الهی استفاده کنند.
وی در ادامه سخنان خود شروع سال تحفیظی 94-93 دارالتحفیظ الهادی(ع) جهرم و تقارن آن با ماه مبارک را مایه برکت برای خانوادههای قرآنی خواند.
حجتالاسلام محمدرضا حسینی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی جهرم نیز در این آئین ضمن تشکر و تقدیر از طلابی که در دارالتحفیظ الهادی(ع) جهرم کار تبلیغی و دینی را در کنار درس خواندن، ادامه میدهند اظهار کرد: جای چنین مؤسسه قرآنی در شهرستان جهرم خالی بود.
وی افزود: در دنیایی زندگی میکنیم که اندیشمندان و نخبگان آن دنبال هدایت و مهندسی اجتماعی جامعه هستند و همه آنها در این راه با یک خلأ بزرگ مواجهند چون دستورالعملی برای تشخیص مبدأ و مقصد خود ندارند و طرحهایشان بعد از مدتی کارایی خود را از دست میدهد.
حسینی برای هدایت جامعه و داشتن سبک زندگی اسلامی لزوم وجود فرقانی که بتواند حق و باطل را مشخص کند را یادآور شد و گفت: فرقان همین قرآن کریم است که در ماه مبارک رمضان نازل شده است.
وی ترویج فرهنگ قرآن و عمل به آن در لایهلایههای جامعه را جهت مهندسی فکر قرآنی در جامعه مورد تأکید قرار داد و گفت: باید در این مهندسی فکر، ابتدا بینش قرآنی، سپس، دانش قرآنی و بعد از آن روش قرآنی بدهیم و در آخر منش قرآنی در جامعه پیاده شود.
حسینی از جمله بسترهای اجتماعی جامعه را خانواده برشمرد که قرآن باید در میان آنها شکل بگیرد و افزود: وقت گذاشتن برای قرآن موجب برکات و توفیقات فراوان است.
در ابتدای این آئین نیز حیدری، از مسئولان دارالتحفیظ الهادی(ع) جهرم که زیرمجموعه مؤسسه فرهنگی، قرآنی بیتالاحزان حضرت زهرا(س) است، طی سخنانی ضمن ارائه گزارشی از این مرکز قرآنی، از جمله اهداف دارالتحفیظ الهادی(ع) جهرم را تربیت 10 هزار حافظ قرآن در برنامهای بلندمدت عنوان کرد و گفت: باید هر سال هزار نفر حافظ قرآن تربیت کنیم.