کد خبر: 1425911
تاریخ انتشار : ۱۴ تير ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۷
حجت‌الاسلام خاوری عنوان کرد:

استفاده از روش‌های نوین تبلیغ در اجرای طرح «ضیافت الهی»

گروه اجتماعی: مبلغ اعزامی از قم با اشاره به اجرای طرح «نشاط معنوی» و «ضیافت الهی» گفت: اجرای این طرح‌ها فرصت بسیار مناسبی را در اختیار مبلغان قرار داده است تا با روش‌های نوین و اثرگذار معارف دینی را در جامعه تبلیغ کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، حجت‌الاسلام حسن خاوری، مبلغ طرح نشاط معنوی اعزامی از شهر مقدس قم امروز، 14 تیر در جمع خبرنگاران با اشاره به اجرای این طرح و طرح «ضیافت الهی» در بقاع متبرکه این شهرستان، از استقبال بسیار خوب نوجوانان، جوانان و بزرگسالان از برنامه‌های این طرح‌ها خبر داد.

وی ادامه داد: اجرای این طرح‌ها فرصت بسیار مناسبی را در اختیار مبلغان قرار داده است تا با روش‌های نوین و اثرگذار معارف دینی و قرآنی را در جامعه تبلیغ کنند.
حجت‌الاسلام خاوری با اشاره به توزیع اوراق وقف جمعی در ماه مبارک رمضان اظهار کرد: ما مبلغان نیز در کنار تبلیغ مسائل دینی و احکام، وقف جمعی را به اطلاع همه مردم می‌رسانیم به خصوص با تبلیغ چهره به چهره می‌توانیم آثار و برکات این امر مهم را برای مردم بازگو کنیم و آنها را تشویق کنیم که احسان ماندگاری داشته باشند و این امر مهم را در جامعه نهادینه کنیم.
این مبلغ اعزامی عنوان کرد: همه ما می‌خواهیم در کارهای خیر به خصوص وقف شرکت کنیم اما توانایی مالی ما به حدی نیست که به صورت فردی وقف کنیم بنابراین فرصت بسیار خوبی است که با شرکت در طرح وقف جمعی، ثواب همیشگی آن را نصیب خود کنیم.

captcha