کد خبر: 1426583
تاریخ انتشار : ۱۶ تير ۱۳۹۳ - ۰۴:۴۱
پزشکیان در واکنش به مصوبه جمعیتی اخیر مجلس:

برخوردهای سلبی برای افزایش جمعیت باعث گسترش تخلفات اجتماعی می‌شود

گروه سلامت: وزیر اسبق بهداشت با تأکید بر اینکه برخوردهای سلبی برای افزایش جمعیت، تخلفات اجتماعی را افزایش می‌‌دهد، گفت: مسلماً هیچ کاری را با اجبار نمی‌توان انجام داد و باید در پی بسترسازی و تقویت راه‌کارهای تشویقی باشیم.

مسعود پزشکیان، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) در واکنش به تصویب کلیات طرح افزایش نرخ باروری و پیش‌بینی مجازات حبس برای اقدامات جراحی پیشگیری از بارداری (وازکتومی و توبکتومی)، گفت: مسلماً هیچ کاری را با اجبار نمی‌توان انجام داد و باید راه‌های مناسب‌تری را اتخاذ کرد.
پزشکیان بر لزوم بسترسازی و تقویت راه‌کارهای تشویقی تأکید کرد و گفت: فردی ممکن است به دلایل اقتصادی، فکری، جسمی و... تمایلی به فرزندآوری نداشته باشد، سپس در این وضعیت مجلس قانونی می‌نویسد که اگر شخصی اقدام به جلوگیری از بارداری کند زندانی می‌شود، مسلماً طرح چنین مسائلی با عقل جور در‌نمی‌آید.

برخوردهای سلبی برای افزایش جمعیت، تخلفات اجتماعی را افزایش می‌‌دهد

وزیر اسبق بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر اینکه برخوردهای سلبی برای افزایش جمعیت، تخلفات اجتماعی را افزایش می‌‌دهد، گفت: طرح چنین مسائلی جدای از گسترش مراکز سقط زیرزمینی و غیرقانونی باعث فعالیت‌های قانون شکنانه مختلفی نیز خواهد شد.
وی تصریح کرد: امروزه در کشور تعداد زیادی از جوانان یا نمی‌توانند ازدواج کنند و یا ازدواج کرده ولی توان تهیه مسکن را ندارند. ما به جای طرح چنین مسائلی اگر در مجلس مشکل جوانان بیکار را برطرف کنیم مسلماً به سرعت بسیاری از این مسائل نیز حل می‌شود تا اینکه بخواهیم چنین صحبت‌های را مطرح کنیم که از نظر اجرایی نیز قدری مشکل است.
این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در پایان گفت: ما اگر بسترهای مناسب را برای جوانان فراهم کنیم مطمئنا شاهد افزایش آمار ازدواج و فرزندآوری خواهیم بود ولی نه تنها این کار را انجام نمی‌دهیم بلکه در مقابل صحبت‌هایی را مطرح می‌کنیم که هیچ مشکلی را حل نخواهد کرد.

captcha