کد خبر: 1426714
تاریخ انتشار : ۱۶ تير ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۸
مدیر کل ارشاد اردبیل تاکید کرد:

ضرورت اشاعه فرهنگ منور رضوی در جامعه

گروه اجتماعی: مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی اردبیل گفت: نهمین جشنواره مدیحه‌سرایی، چاووشی‌خوانی و ابتهال رضوی، با هدف اشاعه فرهنگ منور رضوی در جامعه،برگزار می‌شود.

سید ناصر اسحاقی، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی اردبیل در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل،اظهار کرد: نهمین جشنواره رضوی اردبیل با هدف  اشاعه و ترویج فرهنگ منور رضوی و گسترش فعالیت‌های فرهنگی، هنری، مذهبی و مرتبط با سیره ائمه معصومین به ویژه حضرت امام رضا(ع) برگزار می‌شود.
مدیر کل ارشاد اردبیل، با بیان اینکه نهمین جشنواره  مدیحه سرایی، چاووشی خوانی و ابتهال رضوی همزمان با دهه کرامت برگزار خواهد شد ، تصریح کرد: آیین اختتامیه این جشنواره  در دهمین روز از شهریور ماه 93 در مجتمع فرهنگی و هنری فدک اردبیل برگزار می شود.
دبیر نهمین جشنواره مدیحه سرایی و چاووشی خوانی رضوی اعلام کرد: علاقمندان جهت شرکت تا 5 مردادماه 93 فرصت دارند تا آثار خود را به دبیرخانه  جشنواره واقع در اردبیل ، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل ،  نمایندگی بنیاد بین المللی امام رضا(ع) در اردبیل ارسال کنند.
اسحاقی در ادامه  افزود : شرکت‌کنندگان می‌توانند همچنین  آثار خود را به  پست الکترونیکیmadihe_ardabil@yahoo.com نیز ارسال نمایند.
نهمین جشنواره سراسری مدیحه سرایی، چاووشی خوانی و ابتهال رضوی به همت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل و با مشارکت بنیاد بین المللی فرهنگی هنری امام رضا(ع) و معاونت امورهنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار می شود.

captcha