کد خبر: 1427113
تاریخ انتشار : ۱۷ تير ۱۳۹۳ - ۰۸:۴۶

مسابقات منطقه‌ای حفظ قرآن‌کریم در جیبوتی آغاز شد

گروه بین‌الملل: پانزدهمین دوره مسابقات منطقه‌ای حفظ قرآن‌کریم با عنوان «جایزه بزرگ رئیس دولت»، دیروز، شانزدهم تیرماه، در جیبوتی آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «french.china»،  پانزدهمین دوره مسابقات منطقه‌ای حفظ قرآن‌کریم جیبوتی دیروز با حضور نمایندگان دوازده کشورآغاز شد و به مدت یک هفته ادامه خواهد داشت.

نمایندگانی از کشورهای جیبوتی، رواندا، سومالی، اتیوپی، سودان، اوگاندا، کنیا، تانزانیا، موریتانی، یمن، کومور و زنگبار در این دوره از مسابقات که با سخنرانی وزیر امور اسلامی جیبوتی آغاز شد، به رقابت خواهند پرداخت.

شرکت‌کنندگان درپانزدهمین دوره مسابقات حفظ قرآن جیبوتی که تعدادشان چهل نفر اعلام شده است، در سه بخش حفظ ده جزء، 20 جزء و حفظ کل به رقابت می‌پردازند.

مسابقات منطقه‌ای حفظ قرآن «جایزه بزرگ رئیس دولت» در سال 1999 به همت «اسماعیل عمر گوله» و با هدف ترغیب جوانان مسلمان آفریقایی به یادگیری کلام الهی آغاز شد و امسال، پانزدهمین دوره آن برگزار می‌شود.

در مراسم اختتامیه این دوره از مسابقات که  روز شنبه با حضور رئیس‌جمهور جیبوتی برگزار خواهد شد، سه نفر برتر هر بخش معرفی و از آنان تقدیر خواهد شد.

captcha