به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) محمود خالقی، معاون پژوهش مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران گفت: براساس تصمیمی که مرکز مدیریت حوزههای علمیه به ریاست آیتاللهالعظمی مکارم در سال 76 گرفت، مجموعه مدیریتی حوزههای علمیه خوهران از مدیریت برادران جدا و به صورت مستقل به امر سیاستگذاری و برنامهریزی جهت فعال سازی حوزه علمیه خواهران اقدام کرد.
خالقی ادامه داد: از دوسال قبل، شورای سیاستگذاری حوزههای علمیه خوهران نیز به نوعی از شورای عالی که بیشترین مجموعه سیاستگذاری علمیه بود، مستقل شد، و هماکنون از لحاظ برنامهریزی و سیاستگذاری مدیریتی و اجرایی، حوزههای علمیه خواهران از برادران منفک شده است.
وی دروس حوزه علمیه خوهران را در راستای آگاهسازی وتربیت انسانهای فهیم و اندیشمند و در عین حال وظیفهمدار عنوان کرد و افزود: مقام معظم رهبری در سال 89 در سفر به قم از حوزههای علمیه خوهران به عنوان پدیدهای مبارک یاد کردند و فرمودند «باید این پدیده مبارک تربیت هزاران فقیه، فیلسوف، عالم و پژوهشگر داشته باشد».
معاون پژوهشی حوزه خواهران گفت: از ابتدای فعالیت مرکز، برنامههای نظام تعلیم و تربیت به گونهای صورت گرفت که خواهران بتوانند به وظیفه اصلی خود یعنی همسرداری وتربیت فرزند دست یافته و در عین حال دروس حوزوی را به شکل مطلوب بیاموزند.
خالقی یکی از راههای تربیت پژوهشگر و محقق را اهمیت به مقوله پژوهش دانست و افزود: در حوزه علمیه خواهران چه در مدیریت و چه در مدارس بحث آموزشی وپژوهشی به خوبی دیده شده و امیدواریم بتوانیم هزاران پژوهشگر را در حوزه علوم دینی واسلامی تربیت کرده و وارد جامعه اسلامی کنیم.
معاون پژوهش مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران اظهار کرد: مرکز مدیریت خواهران در پرداختن به مسئله پژوهش در نظام آموزشی خود چه در مقطع سطح 2(دوره کارشناسی) و چه در مقطع سطح3(کارشناسی ارشد) تلاش کرد و با تدوین سه واحد درسی بانوان طلبه را آماده نموده تا کارهای پژوهشی قابل توجهی را ارائه دهند که بیش از 30 درصد پژوهش خواهران در زمینههای قرآنی بوده است.
خالقی، وجود کانونها، انجمنها و هستههای پژوهشی در حوزه علمیه خوهران را یک ابتکار نو خواند و افزود: آثار و پژوهشهای قابل قبول توسط موسسه نشر هاجر به صورت کتاب چاپ و در اختیار آحاد جامعه قرار میگیرد.