کد خبر: 1427149
تاریخ انتشار : ۱۷ تير ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۱

برپایی جشن گلریزان تأمین مسکن نیازمندان در خوزستان

گروه اجتماعی: به مناسبت فرارسیدن ماه رمضان جشن گلریزان با هدف تامین هزینه مسکن مددجویان در شهرستان‌های استان خوزستان برپا می‌شود.

مهران کریمیان، معاون مشارکت‌های مردمی بهزیستی خوزستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، اظهار کرد: به مناسبت ماه رمضان در شهرستان‌های مختلف استان جشن گلریزان با هدف تأمین مسکن نیازمندان و مددجویان برپا می‌شود.

وی با بیان اینکه چهارشنبه 18 تیر شهرستان دزفول میزبان این جشن خواهد بود، عنوان کرد: در این ماه بیش از 500 بازدید از منازل مددجویان در مناطق مختلف صورت گرفته که در نتیجه آن مبلغ 150 میلیون ریال به آنها کمک شده است. این کمک‌ها شامل تأمین وسایل ضروری زندگی مانند کولر، یخچال، از طریق کمک‌های خیران بوده است.

کریمیان با اشاره به اینکه از ابتدا ماه رمضان تاکنون 87 سفره افطاری در استان خوزستان گسترده شده است، افزود: پیش‌بینی می‌شود در سراسر ماه رمضان 350 سفره افطاری مددجویان را بر خود جا ی دهد.

معاون مشارکت‌های مردمی بهزیستی خوزستان گفت: توزیع بیش از 65 هزار وعده غذا، 240 بازدید از منازل مددجویان به همراه مسئولان و خیران، توزیع 3 هزار بسته غذایی، خشکبار، مرغ و گوشت از دیگر اقدامات بهزیستی خوزستان در این ماه مبارک بوده است.

captcha