کد خبر: 1427306
تاریخ انتشار : ۱۷ تير ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۶
امشب با تلاوت محمد محمدمریجی؛

بقاع متبرکه شازند میزبان محافل انس با قرآن می‌شوند

فعالیت‌های قرآنی: رئیس اداره اوقاف شازند از برپایی محفل انس با قرآن همزمان با ماه مبارک رمضان در این شهرستان خبر داد.

حجت‌الاسلام رحیمی، رئیس اداره اوقاف و امورخیریه شازند در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، گفت: برنامه‌های این اداره به‌مناسبت ماه مبارک رمضان در قالب طرح ضیافت الهی برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه برپایی محافل انس با قرآن در بقاع متبرکه شاخص شهرستان از جمله این برنامه‌هاست، اظهار کرد: شامگاه امروز سه‌شنبه، 17 تیر‌ محفل انس با قرآنی با دعوت از قاری مصری، محمد محمد مریجی در مسجد امام حسین(ع) شهرستان برپا می‌شود.

حجت‌الاسلام رحیمی ادامه داد: سه محفل انس با قرآن نیز در دیگر ایام ماه مبارک رمضان در امامزادگان فضل(ع) و یحیی(ع) آستانه و امامزاده باب‌المراد(ع) مهاجران برپا می‌شود.

وی برگزاری مراسم روزانه جزء‌خوانی قرآن و برگزاری جلسه بیان احکام شرعی و تفسیر قرآن در آستان مقدس امامزادگان فضل(ع) و یحیی(ع) را از دیگر برنامه‌ها برشمرد و افزود: مراسم جزء‌خوانی قرآن به‌صورت روزانه، ویژه بانوان و جلسه بیان احکام شرعی پس از اقامه نماز ظهر و عصر برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام رحیمی اعزام 5 مبلغ به بقاع متبرکه شاخص شهرستان را از دیگر اقدامات  اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان به مناسبت ماه نزول قرآن دانست و مطرح کرد: مبلغان در راستای تبیین احکام الهی و ترویج معارف اسلامی به این اماکن مقدس اعزام شدند.

این مقام مسئول در پایان یادآور شد: برپایی سفره اکرام ایتام همزمان با سالروز ولادت کریمه اهل بیت، امام‌ حسن مجتبی(ع) از دیگر برنامه‌های پیش‌بینی‌شده به مناسبت این ماه است.

captcha