کد خبر: 1427872
تاریخ انتشار : ۱۸ تير ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۷

کاروان‌های حضرت زینب(س) به سبک سال‌های دفاع مقدس احیاء می‌شود

گروه جهاد و حماسه: کاروان‌های حضرت زینب(س) که توسط سیده زهرا جزایری، مادر شهید سیدحسین علم الهدی در سال‌های اول دفاع مقدس تشکیل شده بود،احیاء می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس، کاروان‌های حضرت زینب(س) که توسط سیده زهرا جزایری، مادر شهید سیدحسین علم‌الهدی با هدف افزایش روحیه خانواده معظم شهدا و ایثارگران در سال‌های اول دفاع مقدس تشکیل شده بود اکنون نیز به همت سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس و با تاکید بر ادامه این مسیر ارزشمند مجددا احیا می‌شود.

خدیجه علم‌الهدی که سرپرستی کاروان‌های حضرت زینب(س) را در دوران هشت سال دفاع مقدس نیز به همراه مادر برعهده داشته، در راه اندازی این کاروان در سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس نقش موثری دارد.

اجرای آزمایشی این کاروان برای نخستین بار در دیدار جمعی و ملاقات با خانواده شهید محمد مهرورز صورت گرفت. در این دیدار پروین مؤمن زحمت‌کش، مدیر امور ادبی، هنری و رسانه سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس و تعدادی از کارشناسان این سازمان، به همراهی خدیجه علم‌الهدی سرپرست کاروان‌های حضرت زینب(س)، مسئول بسیج خواهران شهرک محلاتی، همسر شهید حسینی، همسر شهید قجاوند، مادر شهید آخوندی، مادر شهید صباغ  و جمعی از خانواده‌های ایثارگران حضور داشتند. در این ملاقات، مادر شهید محمد مهرورز ضمن قرائت فرازهایی از وصیت نامه فرزند شهیدش به ذکر خاطراتی از وی پرداخت.

گفتنی است این کاروان سه شنبه هر هفته رأس ساعت18 از مقابل مسجد حضرت ولی‌عصر(عج) واقع در شهرک محلاتی عازم دیدار با یکی از خانواده‌های معظم شهدا می‌شود.

captcha