سیدمحمدهادی ایازی، مشاور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، درحاشیه بازدید از بیست و دومین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم و با حضور در غرفه خبرگزاری قرآن با اشاره به فعالیتهای وزارتخانه برای به رسمیت شناختن طب سنتی در جامعه اظهار کرد: مدتی است که معاونت طب سنتی ایرانی اسلامی در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی راهاندازی شده و سند راهبردی طب سنتی ایران هم کتابش منتشر شده است. همه اینها دال بر این است که وزارتخانه تأکید بسیاری را بر طب سنتی دارد.
وی افزود: هفت دانشکده طب سنتی در کشور راهاندازی شده است که قریب به 300 دستیار پزشکی طب سنتی در این دانشکدهها تحصیل میکنند. برنامههای مناسبی در این حوزه آغاز شده است اما به دلیل آنکه مردم اطلاع چندانی از این طب ندارند، این طب در جامعه ناشناخته مانده است.
مشاور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: نزدیک به 15 هزار مرکز را در جامعه شاهد هستیم که به عرضه داروهای گیاهی به مردم میپردازند. امیدواریم با حضور 300 دستیار پزشکی طب سنتی بتوانیم شاهد رشد و شکوفایی این علم در جامعه باشیم.
وی بیان کرد: مقوله طب سنتی موضوع مورد توجهی است و اقدامات جدی به طب سنتی در وزارتخانه وجود دارد که بطور حتم با جدیت دنبال میشود. همچنین شخص وزیر بهداشت تأکید ویژهای به این طب در وزارتخانه دارد.
ایازی اظهار کرد: سند طب سنتی هم منتشر شده است و یادداشتهای مختلفی از سوی اساتید و نخبگان پزشکی به نگارش درآمده است. امیدواریم در آینده شاهد تحول جدی در این عرصه باشیم.
وی محل باغ موزه دفاع مقدس را محل مناسبی برای برگزاری نمایشگاه قرآن دانست و گفت: با توجه به این که باغ موزه دفاع مقدس دارای سالنهای متعددی است و همچنین برگزاری شبهای شیدایی میتواند سبب گزینش مناسب این محل برای برگزاری نمایشگاه قرآن باشد.
مشاور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: از آنجایی که باغ موزه دفاع مقدس اولین سال تجربه برگزاری نمایشگاه قرآن است، قطعا برای سال آینده این نواقص مرتفع و شاهد برگزاری نمایشگاه وزینی خواهیم بود.