محمدحسین کاظمیزاده، مدیر روابط عمومی حوزه و دانشگاه در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، در رابطه با حضور پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در بیست و دومین نمایشگاه بینالمللی قرآن گفت: پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با 270 عنوان آثار در حوزه علوم انسانی و اسلامی در بخش نشر مکتوب حضور پیدا کرده است.
وی در ادامه اظهار کرد: متناسبترین آثار در حوزه قرآن از محصولات و دستاوردهای گروه قرآنپژوهی پژوهشگاه از آثاری است که در معرض دید علاقهمندان قرار داده است. از دیگر کتابهای موجود در این غرفه میتوان به کتاب زبان قرآن و جریانهای تصویری که از آثار برتر پژوهشگاه هستند اشاره کرد که نهضتی را در بحث قرآنپژوهی ایجاد کردهاند.
کاظمیزاده به همکاری این پژوهشگاه در بخش دانشگاهی با فعالیتهای قرآنی جهاد دانشگاهی اشاره کرد و گفت: این همکاری در زمینه مشاوره تخصصی و پایاننامهها و برگزاری نشستهای علمی و تخصصی است.
وی با بیان اینکه این پژوهشگاه موفق به برگزاری نشست و انجام مشاوره در نمایشگاه شده است، گفت: علاوه بر برگزاری نشست این پژوهشگاه با حضور 10 تا 12 استاد موفق به انجام مشاوره شده است که برخی از این اساتید از قم دعوت شدند.
مدیرروابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه اظهار کرد: کتاب «تفسیر موضوعی قرآن» (قرآن در قرآن) با محوریت بیان فضائل اهلبیت(ع) از کتب حوزه قرآنپژوهی و تألیف نجارزادگان است که برای این دوره از نمایشگاه آورده شده است. از دیگر کتابهای موجود مرتبط با حوزه قرآنپژوهی در این غرفه میتوان به «درسنامه تفسیر قرآن» اشاره کرد که پژوهشی است در نسبت میان قرآن و فرهنگ زمانه، که به عنوان کتاب فصل در بهار سال جاری معرفی شد.
وی در ادامه با اشاره آثار پژوهشگاه در حوزه تاریخ اسلام گفت: در حوزه تاریخ اسلام، علوم تربیتی، روانشناسی، اقتصاد، حقوق، علوم اجتماعی، علوم سیاسی، فلسفه و کلام، مدیریت و فلسفههای علوم انسانی آثار جدید پژوهشگاه را در معرض دید علاقهمندان قرار دادیم.
کاظمیزاده تصریح کرد: وجه بارز دیدگاه پژوهشگاه حوزه و دانشگاه این است که یک رویکرد اسلامی دارد؛ یعنی رویکردی که طبیعتا برگرفته از قرآن کریم است.
وی در ادامه اظهار کرد: سالهای متوالی است که پژوهشگاه در نمایشگاه حضور پیدا میکند، اما استقبال از غرفه با توجه به تأثری که کلیت نمایشگاه امسال دارد، چندان جالب نبوده است.