کد خبر: 1429025
تاریخ انتشار : ۲۲ تير ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۷
رئیس ستاد بزرگداشت روز قدس در استان مرکزی:

روز جهانی قدس، ترویج فرهنگ استکبارستیزی است

گروه سیاسی: حجت‌الاسلام هاشمی روز جهانی قدس را یادگار حضرت امام(ره) به‌منظور ترویج فرهنگ استکبار ستیزی، مقاومت و پایمردی مسلمانان جهان در مقابل ایادی مزدور بیان کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، حجت‌الاسلام عباس هاشمی، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان مرکزی امروز، 22 تیر در مراسمی که به‌منظور برنامه‌ریزی در راستای برگزاری روز قدس در استانداری مرکزی برگزار شد، زنده نگاه داشتن روز جهانی قدس را وظیفه و تکلیف تمامی آحاد مردم بیان کرد.

وی‌ روز جهانی قدس را یادگار حضرت امام(ره) به‌منظور ترویج فرهنگ استکبارستیزی، مقاومت و پایمردی مسلمانان جهان در مقابل ایادی مزدور دانست و اضافه کرد: ایشان با آن تفکر عمیق و تأثیرگذار تمامی برنامه‌های دشمنان مبنی بر دست‌اندازی بر جوامع مسلمان را برهم زد و ندای اسلام‌خواهی و آزادی‌طلبی را در جهان اسلام طنین‌انداز کرد.

حجت‌الاسلام هاشمی با بیان این نکته که خوشبختانه اندیشه‌های ناب امام(ره) مبنی بر مبارزه با استکبار جهانی تحقق پیدا کرده است، افزود: امام راحل با فرمایشات گهربار خویش سعی در بیدار کردن جوامع اسلامی را داشتند و امروز موج بیداری اسلامی در منطقه و دیگر اقصی نقاط جهان محصول تلاش ایشان و مقام معظم رهبری است.

این مقام مسئول در ادامه اظهار کرد: امام راحل آخرین جمعه ماه مبارک رمضان را روز جهانی مبارزه با استکبار جهانی در راستای دفاع از مردم مظلوم فلسطین نامیدند و امروز این امر در تمامی سال‌های پس از انقلاب با همت مسئولان و اقشار مختلف مردم تحقق پیدا کرده است.

وی با اشاره به اینکه موج استکبارستیزی پس از بیانات امام راحل وجود آزادی‌خواهان جهان به‌منظور مبارزه با استبداد جهانی را نیز فراگرفته است، اضافه کرد: آزادی‌خواهان در تمامی جوامع بین‌المللی فرمایش آن حضرت را لحاظ کرده و در ترویج موج آزادی تلاش و اوج نفرت و انزجار خویش از جهان استکبار را طنین‌انداز کردند.

هاشمی همچنین افزود: متأسفانه هر سال با نزدیک شدن با روز قدس دسیسه‌های شیطانی صهیونیزم بین‌الملل سال به سال شدیدتر شده و قصد دارند علیه مسلمانان دسیسه کرده و آنان را به انزوا بکشانند.

وی‌ تفرقه‌افکنی بین مسلمانان را دسیسه شوم جهان استکبار عنوان کرد و گفت: دشمن درصدد است با آشوب و فتنه تفکرات تخریب گر خویش را در جهان اسلام بسط و گسترش دهند.

رئیس ستاد بزرگداشت روز جهانی قدس در استان در بخش دیگر از سخنان خویش به فعالیت گروه غاصب داعش نیز اشاره کرد و افزود: دشمنان با حمایت از گروه داعش قصد دارند که رعب و وحشت را بین مسلمانان رواج داده و آنان را از اسلام ناب دور کنند.
وی با بیان اینکه رژیم غاصب اسرائیل با رفتار و اعمال سفاکانه خویش در غزه و دیگر نواحی فلسطین بی‌رحمی و قساوت قلب خویش را به اوج رساندند، افزود: دشمنان قصد دارند از ترویج و اشاعه فرهنگ اسلام جلوگیری کنند؛ از این‌رو برای رسیدن به این خواسته دست به هر جنایتی می‌زنند.

حجت‌الاسلام هاشمی بر حضور گسترده و چشمگیر ملت قهرمان ایران اسلامی در راهپیمایی روز قدس تأکید کرد و گفت: امروز تکلیف و وظیفه ماست که از آرمان‌های امام راحل دفاع و  در حمایت از مردم مظلوم فلسطین و دیگر مظلومان جهان و مبارزه علیه استکبار جهانی تلاش می‌کنند.

وی در بخشی از سخنان خویش به تشریح برنامه‌های روز جهانی قدس پرداخت و گفت: فضاسازی سطح شهر متناسب با آن روز با نصب بنر و پوستر، حضور دانش‌آموزان حاضر در طرح اوقات فراغت، برگزاری مسابقه عکاسی از جمله برنامه‌های جانبی این روز است.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان در پایان؛ با بیان اینکه بیش از 120 نقطه شهری و روستایی سال گذشته میعادگاه روزه‌داران در روز جهانی قدس بود، مسیر حرکت راهپیمایی این روز جهانی در اراک را میدان شهدا، پل خیبر، خیابان محسنی، خیابان شیخ فضل‌الله نوری و مصلای بیت‌المقدس این شهر عنوان کرد.

captcha