کد خبر: 1429088
تاریخ انتشار : ۲۲ تير ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۶
با حضور قاری مصری؛

محفل انس با قرآن در لشکر ۲۸ پیاده کردستان برگزار شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: محفل انس با قرآن کریم با قرائت قاری مصری، الشیخ محمدقطب‌ الطویل به‌مناسبت ماه رمضان در جمع کارکنان قرارگاه عملیاتی لشکر ۲۸ پیاده کردستان و تیپ ۱۲۸ شهید نصرت‌زاد در حسینیه شهدای لشکر ۲۸ پیاده کردستان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، امیرکیومرث شرفی، فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر 28 پیاده کردستان روز گذشته، 21 تیرماه، در محفل انس با قرآن کریم با قرائت الشیخ محمدقطب‌ الطویل، قاری مصری، گفت: لازمه گسترش تدبیر و تدبر در کلام خدا، حفظ قرآن است.

وی با اشاره به اینکه قرآن کریم در برگیرنده هدایت و سعادت انسان در دنیا و آخرت است، افزود: این کتاب آسمانی در تمام مراحل زندگی رهبر و راهنمای انسان به سوی کمال است.

فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر 28 پیاده کردستان بیان کرد: یکی از مسائل مهم قرآن کریم استراتژی‌های متعددی را برای مبارزه با دشمنان ارائه کرده است.

وی با بیان اینکه برنامه‌های خوبی برای ترویج فرهنگ حفظ قرآن کریم از طریق عقیدتی سیاسی یگان‌ها در سطح پادگان داریم، عنوان کرد: در ماه رمضان هر روز صبح کلیه کارکنان در کلاس‌های قرآن کریم شرکت می‌کنند.

شرفی با اعلام اینکه استقبال کارکنان و خانواده‌ها از کلاس‌های قرآن و جلسات تلاوت قرآن قابل تحسین است، یادآور شد: این امر نشان‌دهنده آن است که جوانان و خانواده‌ها به قرآن و علوم قرآن علاقه‌مند هستند.

یادآورمی‌شود، قاری مصری، الشیح محمد قطب الطویل با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید پرداخت. همچنین تعدادی از قاریان تیپ 128 شهید نصرت‌زاد نیز در این جلسه آیاتی از قرآن کریم را تلاوت کردند.

captcha