کد خبر: 1429460
تاریخ انتشار : ۲۳ تير ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۲
رمضانی خبر داد:

«شکوه رستگاری» شب‌های قدر به ۱۱۰ مسجد تهران می‌آید

گروه جامعه: مدیرکل امور فرهنگی شهرداری تهران از اجرای ویژه برنامه «شکوه رستگاری» طی ۱۹ تا ۲۳ ماه رمضان در ۱۱۰ مسجد تهران خبر داد.

عبادالله رمضانی، مدیرکل امور فرهنگی شهرداری تهران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به تشریح برنامه‌های این نهاد شهری در شب‌های قدر اشاره و عنوان کرد: این برنامه‌ها در دو محور شهرداری محلات و مدیریت محلات دنبال می‌شود.

وی با اشاره به برپایی مراسم فصل نیایش از ابتدای ماه رمضان تا شب 19 در پارک‌های محلات اظهار کرد: این مراسم از 19 تا 23 ماه رمضان به صورت موقت اجرایی نشده و «شکوه رستگاری» جایگزین آن می‌شود.

رمضانی به محوریت اجرای مراسم شکوه رستگاری در مساجد تهران به مناسب شب‌های قدر اشاره و عنوان کرد: این مراسم از 19 تا 23 ماه رمضان در 110 مسجد تهران برگزار می‌شود.

مدیرکل امور فرهنگی شهرداری تهران ادامه داد: مراسم شکوه رستگاری از سوی شهرداری مناطق با همکاری مرکز فعالیت‌های دینی شهرداری تهران برگزار می‌شود.

برنامه‌ شب‌های قدر در برخی سازمان‌های زیرمجموعه شهرداری

وی بخش دوم برنامه‌های در نظر گرفته شده برای ماه رمضان را مرتبط با مدیریت محلات دانست و گفت: این مراسم‌های دینی و مذهبی نیز در ایام شب‌های قدر در سایر مساجد اجرایی می‌شود.

رمضانی از دیگر برنامه‌های در نظر گرفته شده از سوی مراکز زیر مجموعه شهرداری تهران را اجرای سوگواره شهادت مولای متقیان امام علی(ع) در ایستگا‌ه‌های متروی تهران همراه با ذکر احادیث و سیره و زندگی از این امام همام دانست.

وی همچنین به اجرای مراسم عزاداری به صورت سخنرانی، مداحی و روضه خوانی در مسجد خرمشهر باغ موزه دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: سازمان پایانه‌ها و پارک سوارها نیز نصب بنر و برگزاری مراسم سوگواری در مساجد پایانه‌ها را در دستور کار خود دارد.

captcha