کد خبر: 1429687
تاریخ انتشار : ۲۳ تير ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۳
در ایام ماه رمضان؛

برپایی ۴۰ کلاس قرآن در شهر سنندج

گروه فعالیت‌های قرآنی: معاون فرهنگی و امور اجتماعی شهردار سنندج از برپایی ۴۰ کلاس قرآن در رشته‌های روخوانی، تجوید، تفسیر و حفظ قرآن در سطح شهر سنندج خبر داد.

اسعد فرهادی، معاون فرهنگی و امور اجتماعی شهردار سنندج در گفت‎و‎گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، گفت: با توجه به نگاه ویژه شهردار و اعضای شورای اسلامی به حمایت از انجمن‌ها و کانون‌های قرآنی در سطح مساجد، اکثر برنامه‌های فرهنگی شهرداری در ایام رمضان با همکاری فعالان قرآنی سطح شهر صورت گرفته است.

وی از برپایی 40 کلاس قرآن در رشته‌های روخوانی، تجوید، تفسیر و حفظ قرآن در سطح شهر سنندج خبر داد و افزود:  کلیه برنامه‌های معنوی شب‌های رمضان با همکاری مؤسسه‌ها و کانو‌ن‌های قرآنی سطح شهر در حال برگزاری است.

وی فضاسازی محیطی ویژه ماه رمضان، برپایی مراسم ضیافت برای زحمتکشان شهرداری و پخش مستقیم تلویزیونی برنامه، برگزاری برنامه روز حجاب و عفاف در پارک بانوان، برگزاری مسابقات قرآنی درون سازمانی برای نیروهای شهرداری و سازمان‌های تابعه، چاپ اوقات شرعی ماه رمضان به افق سنندج را بخشی از فعالیت‌های حوزه فرهنگی شهرداری در این ایام اعلام کرد.

معاون فرهنگی شهردار سنندج ایجاد اماکن ویژه اقامه نماز، تهیه تابلوهای تعیین مسیر قبله و تهیه تابلو و دیوار نوشته‌های قرآنی و معنوی در تفرجگاه‌های شهر سنندج با همکاری سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری را نمونه‌ای از فعالیت‌های در دست اقدام حوزه فرهنگی شهرداری سنندج بیان کرد.

وی با اشاره به اینکه ایام ماه رمضان، بهترین فرصت برای توسعه و گسترش فعالیت‌های قرآنی است، اظهار کرد: فضای معنوی و عشق و علاقه شهروندان در این ایام فرصتی بسیار طلایی برای توسعه فعالیت‌های دینی در جامعه مهیا کرده است.

فرهادی اضافه کرد: فعالان فرهنگی باید با همراهی و هماهنگی بیشتر در توسعه و گسترش فعالیت‌های خود همت کنند و شرایط بهتری را برای بهره‌مندی بیشتر شهروندان در این عرصه فراهم کنند.

وی بیان کرد: همه فعالان فرهنگی باید با استراتژی و برنامه‌ریزی خاص اقدام به برگزاری برنامه های اساسی و طولانی مدت داشته باشند که تا سال آینده ادامه داشته باشد.

معاون فرهنگی شهردار سنندج با بیان اینکه ماه رمضان بهترین فرصت برای تزکیه نفس و قرب الهی است، یادآور شد: با تأکید شهردار سنندج مبنی بر اجرای طرح جهادی اذان و ترویج فرهنگ قرآن و نماز در سطح شهر، مقرر شده است تمامی سازمان‌های تابعه شهرداری، در راستای ترویج فرهنگ نماز و قرآن اهتمام ویژه داشته باشد.

captcha