کد خبر: 1430124
تاریخ انتشار : ۲۴ تير ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۹
حجت‌الاسلام طاهری عنوان کرد:

«ظَهَرَ الْفَسَادُ فِی الْبَرِّ وَالْبَحْرِ»؛ تأکیدی بر بازخورد اعمال انسان‌ها در جامعه

گروه اجتماعی: دبیر اجرایی جامعه روحانیت شیراز با اشاره به آیه «ظَهَرَ الْفَسَادُ فِی الْبَرِّ وَالْبَحْرِ بِمَا کَسَبَتْ أَیْدِی النَّاسِ» گفت: ریشه وقایع و ناهنجاری‌های اجتماعی به خود ما باز می‌گردد و اینگونه نیست که بگوییم این مشکلات خواست خداوند است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، حجت‌الاسلام سیدمحی‌الدین طاهری، دبیر اجرایی جامعه روحانیت شیراز امروز، 24 تیر در دیدار با مدیرکل و معاونان بهزیستی استان فارس که در استان هفته بهزیستی برگزار شد، با اشاره به آیه 41 سوره روم «ظَهَرَ الْفَسَادُ فِی الْبَرِّ وَالْبَحْرِ بِمَا کَسَبَتْ أَیْدِی النَّاسِ...؛ به سبب اعمال مردم ، فساد در خشکی و دریا آشکار شد...»  گفت: ریشه وقایع و ناهنجاری‌های اجتماعی به خود ما باز می‌گردد و اینگونه نیست که بگوییم این مشکلات خواست خداوند است.
وی با اشاره به وجود معلولان در جامعه افزود: با نگاه به دستورات اسلام و مکاتب الهی از قبل از تولد انسان‌ها، قبل از ازدواج زن و شوهر دستوراتی وجود دارد و وظایف مشخص است در خصوص انعقاد نطفه، طریقه غذا خوردن مطالبی وجود دارد که با رعایت نکردن آنها فرد دچار آسیب می‌شود.
حجت‌الاسلام طاهری عنوان کرد: مکتب اسلام از ابتدای زندگی برای ما دستورات دارد و ما به دلیل عدم توجه به آنها سبب بروز مشکلات جسمی و روحی در افراد می‌شویم به طوری که اکثراً پدران و مادران هستند که سبب بروز معلولیت و سایر مشکلات در فرزندان می‌شوند.
وی ادامه داد: اولین وظیفه ما واکسینه کردن جامعه است نه اینکه منتظر باشیم بچه‌ها معلول شوند و به ما تحویل داده شوند و سپس ما در مراکز مختلف از آنها نگهداری کنیم.
رئیس هئیت امنای آستان مقدس حضرت سیدعلاءالدین حسین(ع) شیراز با بیان اینکه  نیروی انتظامی، روحانیان وعلما نیز وظایفی در واکسینه کردن جامعه دارند، گفت: مجموعه بهزیستی باید هماهنگی بیشتری با حوزه‌های علمیه، روحانیت و علما داشته باشند و ریشه این مشکلات را بررسی کرده و به مبانی دینی توجه بیشتری کنند.
حجت‌الاسلام طاهری خاطرنشان کرد: در اسلام حتی برای جدا کردن بال مگس حدیث وجود دارد، پس مگر می‌شود دستوراتی برای سلامت اجتماع نداشته باشد؟
وی ادامه داد: وظیفه مهم مجموعه بهزیستی پیشگیری و آموزش خانواده‌هاست که  اگر دست روی دست بگذاریم و از این مسئله غفلت کنیم، هرچه مرکز بهزیستی افتتاح شود باز هم جوابگوی خیل مراجعان و آسیب دیدگان اجتماعی نخواهد بود.
رئیس هیئت امنای آستان مقدس حضرت سیدعلاءالدین حسین(ع) آموزش را در صدر اولویت‌های بهزیستی دانست و افزود: آموزش‌های علمی باید توسط نهادهای مرتبط مانند صدا و سیما انجام شود، گرچه ما با برنامه‌های شاد صدا وسیما مخالف نیستیم، اما این شادی‌ها زودگذر است و اگر جلوی آسیب یک خانواده گرفته شود، این شادی دائمی است.
وی ضمن ابراز تأسف از رشد شعار صهیونیستی فرزند کمتر زندگی بهتر در جامعه ادامه داد: آموزش‌ها فقط مربوط به هفته بهزیستی هم نیست و باید به دنبال تبلیغات مؤثر باشد به خصوص در خلال برنامه‌های پربیننده صدا و سیما صورت گیرد.

captcha