کد خبر: 1430559
تاریخ انتشار : ۲۵ تير ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۶

تظاهرات‌ گسترده مردم پاکستان و کشمیر در حمایت از فلسطین

گروه بین‌الملل: مردم کشمیر و پاکستان با حضور گسترده در خیابان‌ها حملات رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه و سکوت جامعه بین‌الملل در برابر کشتار فلسطینی‌ها را محکوم کردند.



به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «On Islam»، حافظ نعیم الرحمان، رئیس جماعت اسلامی کراچی که در یکی از این تظاهرات شرکت کرده بود، گفت: ما از رهبران کشورهای مسلمان می‌خواهیم که بیدار شوند و در مقابل اسرائیل کوچک و حقیر بایستند.

وی افزود: اگر کشورهای اسلامی با هم متحد شوند، مشکل حل خواهد شد.

مردم پاکستان با تجمع در خیابان‌ها شعارهایی علیه اسرائیل سردادند و جنایت‌های این رژیم را محکوم کردند.

در کشمیر نیز مدارس و دانشگاه‌ها یک روز بعد از تظاهرات هزاران دانشجو در اعتراض به جنایات اسرائیل در غزه، تعطیل شدند.

محمد زبیر، دانشجوی کامپیوتر در سرینگر می‌گوید: ما نسل‌کشی فلسطینیان را دیدیم و اگر کاری از دستمان بر نمی‌آید حداقل می‌توانیم به خیابان‌ها بیاییم و با آنان ابراز همبستگی کنیم.

وی افزود: ما از تعداد بالای شرکت‌کنندگان در این تظاهرات‌ متعجب شدیم و مطمئنم که این تعداد در تظاهرات فردا دو برابر خواهد شد.
کشمیر سه روز متوالی است که شاهد اعتراضات گسترده دانشجویانی است که شعارهای مرگ بر اسرائیل و فلسطین آزاد سر می‌دهند.

در تعداد زیادی از کشورهای دیگر جهان نیز مردم در چند روز گذشته با برگزاری راهپیمایی‌های اعتراض‌آمیز، تجاوزات و جنایات اسرائیل علیه مردم فلسطین را محکوم کردند.

captcha