کد خبر: 1431596
تاریخ انتشار : ۳۰ تير ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۱

برگزاری مراسم اعتکاف دهه پایانی ماه رمضان در دزفول

گروه اجتماعی: کارشناس فرهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان دزفول از برگزاری مراسم اعتکاف دهه پایانی ماه رمضان در سه مسجد این شهرستان خبر داد.

عبدالکریم بیدخ، کارشناس فرهنگی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان دزفول در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، گفت: با توجه به اهمیت و جایگاه اعتکاف در دهه پایانی ماه مبارک رمضان در روایات، برگزاری مراسم اعتکاف و فراهم کردن تمهیدات لازم در این ایام دستور کار این اداره قرار گرفت.

وی با بیان اینکه سه مسجد در شهرستان دزفول مراسم اعتکاف را در دهه پایانی ماه رمضان برگزار می‌کنند، اظهار کرد: مسجد غدیر ویژه بانوان و دو مسجد ابوالفضل العباس(ع) و مسجد امام رضا(ع) ویژه آقایان به این منظور اعلام آمادگی کرده‌اند.

کارشناس فرهنگی تبلیغات اسلامی دزفول گفت: مراسم اعتکاف به مدت سه روز 25، 26 و 27 رمضان در این مساجد برگزار می‌شود، تاکنون بیش از 100 نفر از بانوان و 200 نفر از آقایان جهت شرکت در این مراسم نام‌نویسی کرده‌اند.

captcha