کد خبر: 1431669
تاریخ انتشار : ۳۰ تير ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۸

ثبت نام سومین دوره مدرسه شبانه‌روزی حفظ کل قرآن زارچ

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: ثبت نام در سومین دوره طرح حفظ قرآن مدرسه شبانه‌‌روزی حفظ کل قرآن زارچ که با همکاری معاونت قرآن و عترت اداره ارشاد یزد برگزار می‌شود تا پایان شهریور‌ماه ادامه دارد.

محمدرضا خوشنویس، مدیرعامل مؤسسه و مدرسه شبانه‌‌روزی حفظ کل قرآن زارچ در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان این مطلب اظهار کرد: به منظور توسعه و ترویج بیش از پیش فعالیت‌های قرآنی و همچنین با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر تربیت 10 میلیون حافظ قرآن، مهد قرآن زارچ اقدام به اجرای طرح حفظ قرآن کرده است؛ این طرح قرآنی در مدرسه شبانه‌‌روزی حفظ کل قرآن اجرا می‌شود.

تربیت حافظان قرآن به‌ صورت تخصصی

وی افزود: امسال برای سومین سال پیاپی این طرح قرآنی با همکاری معاونت قرآن و عترت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد اجرا می‌شود تا تربیت حافظان قرآن به‌ صورت تخصصی اجرا شود.

خوشنویس در ادامه ابراز کرد: ثبت نام سومین مرحله از طرح حفظ قرآن در مدرسه شبانه‌‌روزی حفظ کل قرآن زارچ از خردادماه آغاز و تا پایان شهریور ادامه خواهد داشت.

زمان برگزاری کلاس‌ها از 7 تیر

مدیرعامل مؤسسه و مدرسه شبانه‌‌روزی حفظ کل قرآن زارچ درباره برگزاری کلاس‌های حفظ قرآن بیان کرد: کلاس‌های آموزش حفظ قرآن این مدرسه از هفتم تیرماه سال جاری آغاز شده و به‌ مدت یک سال ادامه دارد.

وی در پایان یادآور شد: آموزش اصلی این طرح قرآنی از مهرماه سال جاری در مدرسه شبانه‌‌روزی حفظ کل قرآن زارچ استان یزد آغاز می‌شود که پایان حفظ هر جزء از قرآن، آزمون برگزار خواهد شد و نفرات ممتاز به مراحل بالاتر راه می‌یابند.

captcha