کد خبر: 1432207
تاریخ انتشار : ۳۱ تير ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۲

اعزام پنجمین گروه نیروهای فنی خوزستان برای بازسازی حرم حضرت زینب(س)

گروه اجتماعی: ۱۲ نفر از نیروهای فنی و متخصص خوزستانی به منظور بازسازی حرم حضرت زینب(س)، 31 تیر عازم سوریه شدند.

محمد تقی چارمحالی، معاون فرهنگی ستاد بازسازی عتبات عالیات خوزستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، اعلام کرد: پنجمین گروه از نیروهای فنی برای بازسازی حرم حضرت زینب(س) شامل۱۲ نفر از نیروهای ماهر در امور عمرانی و تاسیسات ساختمانی به صورت افتخاری به منظور مرمت و بازسازی نقاط آسیب‌دیده حرم حضرت زینب(س)، روز گذشته 31 تیر عازم کشور سوریه شدند.

وی گفت: از ابتدای امسال بازسازی و مرمت نقاط آسیب دیده حرم حضرت زینب(س) در کشور سوریه به ستاد بازسازی عتبات عالیات خوزستان واگذار شده و تاکنون این ستاد ۳۷ نفر از نیروهای فنی و ماهر را اعزام کرده است.

چارمحالی خاطرنشان کرد: علاقه‌مندان خاندان عصمت و طهارت(ع) می‌توانند به این منظور کمک‌های نقدی‌شان را به حساب جام بانک ملت به شماره ۴۸۲۸۲۸۲۸۶۴ واریز کنند. همچنین کمک‌های غیرنقدی خود را به ستادهای شهرستانی و مرکز استان تحویل دهند.

یادآور می‌شود، ستاد بازسازی عتبات عالیات استان خوزستان علاوه بر این، پروژه‌های دیگری از جمله مرمت و بازسازی ایوان طلای حرم علوی (که در حال حاضر در مراحل پایانی قرار دارد)، ساخت شش درب حرم امامین عسکریین(ع) (که کارگاه آن در خوزستان و در مراحل پایانی قرار دارد) و مشارکت در ساخت ۲۰۰۰متر از صحن حضرت زهرا(س) که در راستای توسعه حرم علوی در حال احداث است، در دست اجرا دارد.

captcha