معصومه حورزاد، دبیر کانون قرآن و عترت دانشگاه حضرت معصومه(س) در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا) ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: دانشگاه حضرت معصومه(س) 6 سال است که در شهر مقدس قم ویژه بانوان تاسیس شده است.
وی ادامه داد: در این دانشگاه فقط رشتههای علوم انسانی تدریس میشود. من سه سال است که دبیر کانون قرآن و عترت این دانشگاه هستم و بزرگترین مشکلی که ما با آن روبرو هستیم، نه بحث کمبود بودجه است و نه بحث نبود اساتید خوب بلکه معضل مهم عدم حضور دانشجویان در برنامههای قرآنی است.
حورزاد تصریح کرد: ما همه ساله برنامههای آموزش تجوید، حفظ قرآن، تفسیر قرآن و ... تدارک میبینیم ولی با استقبال همراه نمیشود. پیش از این فکر کردیم که ساعت و محل کلاسها که در خود دانشگاه بود مانع استقبال دانشجویان است ولی بعد از تغییر محل کلاس به خوابگاه، همچنان این مشکل پابرجای است.
وی گفت: ما در کلاسهای قرآن از مجربترین اساتید استفاده میکنیم که لابه لای مباحث آموزشی، نکات اخلاقی، پیام آیات را نیز برای حضار بازگو میکنند و خود را مقید در شیوههای سنتی نکردهایم ولی با این وجود بعد از چندجلسه آمار ریزش مخاطبان بسیار زیاد است.
دبیر کانون قرآن و عترت دانشگاه حضرت معصومه(س) خاطرنشان کرد: من پیش از این رشته بهداشت حرفهای را در دانشگاه بینالمللی قزوین خواندم و آنجا نیز همین فعالیتهای قرآنی را داشتم. جالب اینکه در آنها که رشتههای علوم انسانی نبود، این برنامههای قرآنی با استقبال بسیار خوبی مواجه شده بود.
وی در پایان ابراز کرد: شاید یکی از دلایلی که دانشجویان دانشگاه حضرت معصومه(س) از برنامههای قرآنی استقبال نمیکنند این باشد که آنها به نسبت مذهبی هستند و این مطالب را پیش از این شنیدهاند و برای آنها جذابیت ندارد.