کد خبر: 1433243
تاریخ انتشار : ۰۴ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۸

امکان ادامه تحصیل مربیان قرآن در مقطع کاردانی فراهم شد

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: با اجرای هماهنگی مابین اتحادیه موسسات قرآنی ـ مردمی استان اصفهان و دانشگاه علمی ـ کاربردی، مربیان قرآن می‌توانند در مقطع کاردانی ادامه تحصیل دهند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان اصفهان با دانشگاه علمی ـ کاربردی، تفاهم‌نامه‌ای را به امضاء رسانده است که هدف اصلی آن ادامه تحصیل مربیان قرآن در مقاطع دانشگاهی است.

در این تفاهم‌نامه آمده است مربیان قرآن از مهرماه سال جاری می‌توانند در دانشگاه علمی ـ کاربردی ثبت نام و در رشته تربیت مربی مقطع کاردانی زیرگروه علوم انسانی ادامه تحصیل دهند.

ثبت‌نام از طریق پایگاه اینترنتی سازمان سنجش

دانشگاه علمی ـ کاربردی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان از طریق سامانه پایگاه اینترنتی سازمان سنجش اقدام به ثبت‌نام این افراد خواهد کرد.

ثبت نام در این دوره از امروز شنبه آغاز و تا عصر فردا یک‌شنبه، ششم مردادماه، ادامه خواهد داشت.

زمان برگزاری کلاس‌ها، سه روز در هفته

بنابر اعلام دانشگاه علمی‌ ـ کاربردی زمان‌های برگزاری کلاس‌ها سه روز در هفته از ساعت 15 خواهد بود و در صورت به حد نصاب رسیدن داوطلبان امکان برگزاری کلاس‌ها در نوبت صبح نیز میسر خواهد شد.

محل دانشگاه واقع در اصفهان، بلوار آئینه، خانه مقابل باغ نور بوده و ملاک صلاحیت داوطلبان فقط از طریق سازمان سنجش آموزش کشور انجام خواهد شد.

captcha