کد خبر: 1433719
تاریخ انتشار : ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۸
با محوریت ۱۰ جزء اول قرآن؛

مسابقه تفسیر قرآن در دانشگاه پیام‌نور خرم‌آباد برگزار شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسابقه تفسیر قرآن‌ کریم با محوریت ۱۰ جزء اول، به‌مناسبت ماه مبارک رمضان در دانشگاه پیام‌نور خرم‌آباد برگزار شد.

محمد یگانه، مسئول کانون قرآن و عترت دانشگاه پیام‌نور خرم‌آباد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، با بیان این‌که در راستای اهداف و برنامه‌ریزی که برای ماه مبارک رمضان برنامه‌های فرهنگی، قرآنی و آموزشی در نظر گرفته شده بود که در این ماه پر برکت اجرا شد، گفت: برگزاری مسابقه ترجمه و تفسیر قرآن 10 جزء اول هر روز بین کارکنان و اساتید و اهدای جوایز نقدی و سفر به مشهد مقدس و همچنین مسابقه تفسیر سوره  نور و یوسف بین دانشجویان و مسابقه احکام در بین کارکنان از جمله برنامه‌هایی بود که در ماه مبارک رمضان اجرا شد.
وی در پایان گفت: غباروبی و عطرافشانی مساجد، جلسات قرائت و تفسیر ویژه اقامه نماز جماعت، سخنرانی مذهبی و بیان احکام  شرعی، ضیافت افطار در شب ولادت امام حسن مجتبی(ع)، ویژه‌برنامه‌های لیالی قدر، شهادت حضرت علی(ع) از برنامه‌های شاخص این کانون در ماه مبارک رمضان است.

captcha