کد خبر: 1434784
تاریخ انتشار : ۱۰ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۹:۱۱
آیت‌الله شبستری:

سکوت یا کمک تسلیحاتی به رژیم اسرائیل، سهیم شدن در جنایات آنان است

گروه سیاسی: امام جمعه تبریز تأکید کرد: کسانی که در برابر جنایات رژیم غاصب صهیونیستی سکوت کرده و یا به این رژیم کمک مالی و تسلیحاتی می‎کنند، در جنایات غزه سهیم هستند و باید پاسخگو باشند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان شرقی، آیت‎الله محسن مجتهد شبستری، نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز امروز، 10 مرداد در خطبه‎های نماز جمعه این هفته تبریز با گرامیداشت سالروز تأسیس جهاددانشگاهی گفت: خدمات جهاددانشگاهی در زمینه‌های مختلف پژوهشی از جمله سلول‌های بنیادی و اقداماتی که در پژوهشکده رویان انجام می‎گیرد، قابل تقدیر است.
وی جهاددانشگاهی را یک مجموعه اثرگذار دانست و اظهار کرد: خوشبختانه فعالیت‌هایی که در مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان انجام می‌شود درصد قابل توجهی از مشکل ناباروری را در کشور رفع می‌کند.
وی افزود: در گذشته زوج‌هایی که دچار مشکل ناباروری بودند مجبور به سفر به خارج از کشور بودند که با تأسیس این مرکز در تهران و تبریز خوشبختانه مشکلات این افراد در داخل کشور حل می‌شود و این اقدام جهاددانشگاهی شایان توجه است.
آیت‌الله شبستری به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه اشاره کرد و گفت: در حال حاضر مهمترین مسأله جهان اسلام و مسلمانان، مسأله غزه است و مسلمانان باید وظیفه خود را در قبال مردم مظلوم و بی‌دفاع غزه انجام دهند.
وی با اشاره به اینکه تعداد شهدای غزه از مرز یک‌هزار و 400 نفر گذشته است، خاطرنشان کرد: رژیم صهیونیستی حتی به مدرسه سازمان ملل در غزه هم رحم نکرد و با بمباران این مدرسه بسیاری از کودکان را به خاک و خون کشاند.
خطیب نماز جمعه تبریز تأکید کرد: اسرائیل جنایت‌کار دراین جنگ از انواع سلاح‌های ممنوعه و غیرمتعارف که توسط آمریکا ساخته و در اختیار رژیم صهیونیستی قرار داده شده است، علیه مردم مظلوم فلسطین استفاده می‌کند.
وی یادآور شد: کسانی که در برابر جنایات رژیم غاصب صهیونیستی سکوت کرده و یا به این رژیم کمک مالی و تسلیحاتی می‎کنند، در جنایات غزه سهیم هستند و باید پاسخگو باشند.
وی همچنین در ادامه به سالروز شهادت آیت‌الله شیخ فضل‌الله نوری اشاره کرد و گفت: بررسی شخصیت و زندگی ایشان از چند جهت قابل توجه بوده و ایشان یکی از چهره‌های درخشان روحانیت بودند که نقش مؤثرشان در تاریخ تحول ایران و در جریان مشروطیت نقشی اساسی بوده است.
آیت الله مجتهد شبستری با اشاره به اندیشه سیاسی و فرهنگی شیخ فضل‌الله نوری، افزود: ایشان با نظریه ولایت فقیه کاملا موافق بوده‌اند و فقهای اسلام را مسئول امور و اصلاح جامعه اسلامی می‌دانستند.نماینده ولی فقیه در استان با استناد به آیه «مَّا أَفَاء اللَّهُ عَلَی رَسُولِهِ مِنْ أَهْلِ الْقُرَی فَلِلَّهِ وَلِلرَّسُولِ وَلِذِی الْقُرْبَی وَالْیَتَامَی وَالْمَسَاکِینِ وَابْنِ السَّبِیلِ کَیْ لَا یَکُونَ دُولَةً بَیْنَ الْأَغْنِیَاء مِنکُمْ وَمَا آتَاکُمُ الرَّسُولُ فَخُذُوهُ وَمَا نَهَاکُمْ عَنْهُ فَانتَهُوا وَاتَّقُوا اللَّهَ إِنَّ اللَّهَ شَدِیدُ الْعِقَابِ/ آنچه را خداوند از اهل آن قریه‌ها عاید رسول خود کرد، برای خدا و برای رسول او و برای خویشاوندان و یتیمان و مسکینان و در راه‌ماندگان است، تا میان ثروتمندان شما دست به دست نشود؛ و آنچه را این رسول به شما داد آن را بگیرید، و از آنچه شما را از آن نهی کرد دست بدارید، و از خدا پروا داشته باشید، بی‎شک خداوند سخت عقوبت است./ آیه 7 سوره حشر» به بحث بیت‌المال اشاره کرد و خواستار توجه جدی مسئولان ارشد کشوری در خصوص اموال دولتی و بیت‌المال و نحوه مصرف آن در بین مستمندان شد.

captcha