کد خبر: 1435031
تاریخ انتشار : ۱۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۶
در اهواز؛

کارگاه‌های آموزشی دانش‌آموزان اعزامی به مسابقات قرآن و عترت کشور برپا شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس اداره قرآن، نماز و عترت آموزش و پرورش خوزستان از آغاز به‌کار کارگاه‌های آموزشی دانش‌آموزان اعزامی به مسابقات قرآن، نماز و عترت کشور با حضور ۳۰ دانش‌آموز پسر در اهواز خبر داد.

علی بلاسم، رئیس اداره قرآن، نماز و عترت اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، از آغاز به‌کار کارگاه‌های آموزشی دانش‌آموزان اعزامی به مسابقات قرآن، نماز و عترت دانش‌آموزی کشوری خبر دارد.

وی با بیان اینکه مقرر شده بود که این کارگاه‌های آموزشی پنجم و ششم تیر برپا شود، گفت: با توجه به در دسترس نبودن بعضی از اساتید این کارگاه‌ها و آغاز ماه مبارک رمضان، زمان برپایی این کارگاه‌ها از 3 روز به 1 روز و به‌صورت فشرده تغییر یافته است؛ لذا این کارگاه ها از امروز 11 مرداد ویژه پسران آغاز می‌شود.

رئیس اداره قرآن، نماز و عترت آموزش و پرورش خوزستان با بیان اینکه کارگاه آموزشی قرآن کریم ویژه پسران در دبستان فضیلت کوی نفت اهواز برگزار می‌شود، گفت: این دبستان نیز پذیرای دانش‌آموزان دختر اعزامی به مسابقات قرآن، نماز و عترت دانش‌آموزی کشور برای برپایی کارگاه آموزشی قرآن کریم در 13 و 14 تیر خواهد بود.

بلاسم در خصوص اساتید حاضر در این کارگاه آموزشی، اظهار کرد: 9 مربی برای 7 رشته در بخش پسران و 5 استاد بانو برای دختران در این کارگاه‌ها حضور خواهند داشت که دلیل 7 رشته بودن بخش پسران اضافه شدن دو رشته اذان و مداحی به این مسابقات بوده است.

رئیس اداره قرآن، نماز و عترت آموزش و پرورش خوزستان تأکید کرد: مسابقات قرآن دانش‌آموزی کشور در پنج رشته تفسیر، نهج‌البلاغه، صحیفه سجادیه، انشای نماز، احکام و رشته اذان و مداحی برای پسران 13 و 14 مرداد در مشهد مقدس برگزار می‌شود.

بلاسم افزود: 30 دانش‌آموز پسر خوزستانی فردا، 12 مرداد برای حضور در مسابقات قرآن، نماز و عترت دانش‌آموزی پسران به مشهد اعزام می‌شوند. 

یادآور می‌شود، مسابقات قرآن، نماز و عترت دانش‌آموزی کشور در بخش دختران 18 و 19 در استان خراسان رضوی برگزار می‌شود.

captcha