کد خبر: 1435534
تاریخ انتشار : ۱۲ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۷:۳۲
آیت‌الله مجتهد شبستری:

14 قرن قبل، اسلام حرام بودن سلاح‌های کشتار جمعی را اعلام کرده است

گروه سیاسی: نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی گفت: دین اسلام 14 قرن قبل، حرام بودن استفاده از سلاح‌‎های کشتار جمعی را اعلام کرده است؛ چراکه پایه‎گذار اصلی حقوق بشر در دنیا اسلام است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان شرقی، آیت‎الله محسن مجتهد شبستری، نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی امروز، 12 مرداد در دیدار اعضای هیئت امنای دفتر شمالغرب کمیسیون حقوق بشر اسلامی با ایشان، با بیان اینکه علی‌‎رغم ادعای سازمان‎های حقوق بشر در دنیا، پایه‎گذار اصلی حقوق بشر اسلام است، اظهار کرد: برخی کشورها چون آمریکا مدعی حقوق بشر است ولی در عمل هیچ اقدامی انجام نمی‌‎دهد و این در حالی است در مکتب اسلام به اهمیت حقوق انسان‎ها تأکید شده و هیچ مکتب غربی و شرقی همچون مکتب اسلام به اهمیت حقوق بشر تأکید نکرده است.
وی با اشاره به اینکه اسلام علاوه بر حقوق انسانی به رعایت حقوق حیوانی نیز تأکید کرده است، افزود: در دستورات جنگی نیز اسلام تأکید کرده است که حتی حقوق طبیعت نیز رعایت شود و افراد بی‎گناه چون زن و بچه مورد ظلم واقع نشوند.
وی ادامه داد: اسلام استفاده از سلاح‎های کشتار جمعی را 14 قرن قبل اعلام کرده است؛ چراکه استفاده از بمب اتم حرام است.
امام جمعه تبریز با بیان اینکه احادیث متعددی درخصوص رعایت حقوق بشر بیان شده است، خاطرنشان کرد: کشورهایی چون آمریکا که مدعی رعایت حقوق بشر هستند، نخست وضع خود را بررسی کنند و ببیند که ذره ای از این قوانین حقوق بشر را رعایت نمی‎کنند بعد بیایند مدعی حقوق بشر شوند.
وی با بیان اینکه آمریکا در طول تاریخ قوانین حقوق بشر را نقض کرده است، گفت: اسرائیل در غزه نسل‎‏کشی کرد و جنگ غزه یک جنگ معمولی نبود و آمریکا با حمایت خود از اسرائیل ثابت کرده که تنها مدعی حقوق بشر هست و قوانین آن را نقض می‎کند.
وی با بیان اینکه آمریکا و اسرائیل جنایتکاران بالفعل هستند، تأکید کرد: این جنایتکاران باید در محکمه بین‎المللی به عنوان جنایت‎کاران بین‎المللی محاکمه شوند.
آیت‎‏الله شبستری بیان کرد: داعش نیز دست پرورده جنایتکارانی چون آمریکا و اسرائیل و انگلیس است و این مثلث شوم می‎‏خواهد با استفاده از داعش، چهره اسلام را مخدوش کند.
وی با بیان اینکه ملت ایران از اوایل انقلاب اسلامی، برای حمایت از مظلومین فلسطین تلاش کرده‎اند، یادآور شد: ملت ایران همواره از ملت فلسطین دفاع کرده است و طبق فرمایشات مقام معظم رهبری، ملت مظلوم فلسطین، گرفتار گرگ خونخوار اسرائیل شده است که با اتحاد مسلمانان این گرگ از بین خواهد رفت.
وی متذکر شد: مردم ایران همواره پایبند حقوق بشر هستند. ملت ایران به‎خصوص ملت آذربایجان حمیت و غیرت خود را در دفاع از ملت مظلوم غزه و فلسطین به نمایش گذاشتند.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی همچنین خواستار گسترش حمایت‌‎های این دفتر در مجامع بین‎المللی از مردم مظلوم فلسطین و غزه شد.
درابتدای این دیدار حجت‌الاسلام مالک‌‎اژدر شریفی، رئیس هیئت امنای دفتر منطقه 7 کمیسیون حقوق بشراسلامی ضمن ارائه گزارش مبسوطی از روند فعالیت‎های این دفتر در طول هفت سال گذشته گفت: متأسفانه کسانی که دم از حقوق بشر می‎‌زنند و اساسنامه حمایت از بشر را تدوین  نموده‎‏اند خود نسل بشر را نابود می‎کنند.
رئیس هیئت امنای منطقه 7 کمیسیون حقوق بشراسلامی با اشاره به حوادث اخیر در غزه متذکر شد: همین ظلم هایی که روا داشته‎‏اند باعث ضایع شدن حقوق انسان‎ها شده است.

captcha