کد خبر: 1436272
تاریخ انتشار : ۱۴ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۵
حجت‌الاسلام صالحی:

اعراب برای حفظ منافع خویش از اسرائیل حمایت می‌کنند

گروه سیاسی: رئیس حوزه علمیه برادران علوی هیدج گفت: از آنجایی که فقط میان اعراب حکومت موروثی حاکم است، آنان از بیداری ملت خویش در برابر حکومت‌های موروثی خود در هراس هستند و از همین رو برای حفظ حکومت و منافع خود از اسرائیل حمایت می‌کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین احمد صالحی، رئیس حوزه علمیه برادران علوی هیدج در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از زنجان، با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و حمایت آشکار آمریکا از این جنایات، اظهار کرد: آمریکا و اسرائیل همواره به فکر حفظ منافع خود هستند و هیچ بهایی برای انسان و انسانیت قائل نیستند.

وی عمده‌ترین دلیل حمایت آمریکا از اسرائیل را حفظ منافع دانسته و ادامه داد: از آنجایی که اکثر سردمداران و ثروتمندان آمریکایی، یهودی هستند، آمریکایی‌ها برای حفظ منافع خود هم که شده دست از حمایت اسرائیل برنمی‌دارند.

رئیس حوزه علمیه برادران علوی هیدج با تأکید بر این‌که اغلب کسانی که در فلسطین دست به تجاوز و جنایت می‌زنند، یهودیان سیاسی هستند، اظهار کرد: یهودیان اصیل و معتقدان واقعی این دین، به خاطر اعتقادات خود هیچ‌گاه دست به وحشی‌گری و جنایت نمی‌زنند.

اسلام با هرگونه جنگ و کشتار و بردگی مخالف است

حجت‌الاسلام صالحی با اشاره به حمایت و سکوت اعراب منطقه در مقابل اسرائیل، بیان کرد: از آنجایی که اغلب کشورها دارای حکومت جمهوری بوده و فقط در میان اعراب، حکومت موروثی حاکم است، آنان از بیداری ملت خود در برابر حکومت‌های موروثی خود در هراس هستند و از همین رو برای حفظ حکومت و منافع خود دستان خود را در دستان آمریکایی‌ها گذاشته‌اند.

وی با بیان این‌که اسلام با هرگونه جنگ و کشتار و بردگی مخالف است، عنوان کرد: در صدر اسلام نیز برخی ثروتمندان همواره از گسترش اسلام در هراس بوده‌اند زیرا قوانین اسلام همواره بر برابری و برادری تأکید داشت که با این قوانین آقایی آنها به خطر می‌افتاد، از همین رو در مبارزه با اسلام از هیچ کوششی دریغ نمی‌کردند.

این کارشناس مسائل مذهبی با تأکید بر این‌که اعراب، آمریکا را دژ مستحکم خود می‌دانند، ادامه داد: اعراب غافل از این هستند که اگر به ریسمان الهی چنگ زده و با مسلمانان متحد شوند، هیچ قدرتی حتی آمریکا و اسرائیل توان مقابله با مسلمانان را نخواهد داشت.

حجت‌الاسلام صالحی در پایان با بیان این‌که اسلام تنها نجات‌بخش جهان از اوضاع کنونی است، تأکید کرد: علی‌رغم این‌که مسلمانان دارای تفاوت‌های عقیده هستند، اما نقاط مشترک فراوانی از جمله خدا، پیامبر و کتاب واحد دارند که می‌توانند به آنها تمسک جسته و بساط ظلم و جور را برچینند.

captcha