کد خبر: 1436279
تاریخ انتشار : ۱۴ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۴

دیدار مسئولان جهاد دانشگاهی قم با رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع)

گروه اجتماعی: رئیس جهاد دانشگاهی استان قم و معاونان وی ظهر امروز، ۱۴ مرداد با رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) دیدار کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از قم، حجت‎الاسلام والمسلمین محمدجواد فاضل لنکرانی، رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) در این دیدار گفت: جهادگران دانشگاهی که به حق نام جهادگر بر آنها نهاده شده است علاوه بر لایه ظاهر علوم که همان فرمول‎های علمی است به منابی دینی و اعتقادی نیز نظر دارد و با این نظر مبارک همیشه منشا آثار چشمگیری در این زمینه‎ها بوده است.

مدیر مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) بیان کرد: یکی از فعالیت‎هایی که قطعا روند کاری این مجموعه در حوزه فعالیت‎های علمی را جهت بهتری خواهد داد، ارتباط مستمر با حوزه علمیه قم است.

وی همچنین با اشاره به برگزاری جشنواره اسوه حسنه از سوی جهاد دانشگاهی و تبیین جنایات وهابیت اظهار کرد: وهابیت برای تخریب توحید و معاد و کعبه روی کار آمد و داعش هم همین نقشه را دارد؛ آنها با هدف از هم پاشیدن اسلام و مسلمانان روی کار آمدند و اسراییل نیز آنها را با همین بهانه طراحی و اجرا کرد.

فاضل لنکرانی یادآورشد: آنها هرکاری برای اسلام هراسی انجام می‎دهند و از هیچ جنایتی فروگذار نمی‎کنند؛ آنها عین جنایاتی که اسراییل انجام می‎دهد را انجام می‏دهند؛ آنها برای تخریب اسلام به این نتیجه رسیدند که خشن‎ترین چهره ممکن را برای اسلام بتراشند و مردم از این جامعه بیزار کنند.
وی گفت: آنها کارهایی می‎کنند که حیوانات وحشی نیز که برای زندگی بین خود ظوابطی نیز دارند، نیز چنین وحشی‎گری نمی‎کنند؛ آنها چگونه می‎توانند افرادی را تربیت کنند که کودکی را سرببرد و بعد ازین کار خوشحالی و شادی کند؟.

جهاد دانشگاهی؛ پیشگام عرصه علمی

همچنین محمدابراهیم فقیه‌زاده، رئیس جهاد دانشگاهی قم در سخنانی گفت: مجموعه جهاد دانشگاهی با ابتکار حکیمانه امام راحل ایجاد شد و از ابتدا تا امروز نیز در عرصه‎های علم و فناوری و پژوهش همیشه پیشگام بوده است.

وی با اشاره به توفیقات این مرکز در کشور و استان قم در زمینه‎هایی چون سلول‎های بنیادین، درمان ناباروی، آزمایش‎های موفقیت آمیز فاخر در زمینه شبیه‎سازی و مقالات ارزشمند در این حوزه به همراه فعالیت‌‏های آموزشی گفت: رسالت‎های خطیری بر عهده این نهاد فاخر است که در همه این زمینه اصول خاص خود را دنبال می‎کند.
رئیس جهاد دانشگاهی استان قم اظهارکرد: مرکز درمان ناباروری استان قم یکی از مهمترین مراکز درمانی در سطح کشور است که با بهترین امکانان و شیوه‎های بدیع در درمان ناباروی هم در زمینه افزایش جمعیت و امید به زندگی در جامعه تلاش می‎کند و هم سهم بسزایی در جذب توریست درمانی به قم را دارد.
وی گفت: مفتخریم در مجموعه‎ای تلاش می‏‌کنیم که جوانان متدین و ارزشی و دانشمند آن چنین توان علمی بالایی را در زمینه‎های مختلف عرضه کرده‎اند که امروز شاهد آن هستیم که در کنار مرکزیت علمی تشیع در حوزه، جوانه‎های علوم دیگر نیز در قم کاملا برآمده و مایه افتخار این شهر شده‎اند.
فقیه زاده با اشاره به اهمیت ارتباط موثر مجموعه‎های تحقیقاتی جهاد دانشگاهی استان قم با نهاد مرجعیت اشاره کرد و افزود: همیشه سعی کردیم این ارتباط به شکل بنیادی وجود داشته باشد و همیشه از حوزه و مرجعیت در این راستا راهکار گرفته‎ایم تا مشکلات این حوزه را بازشکافی و حل کنیم.

وی تاکید کرد: خوشبختانه شخص حضرت‌عالی همیشه در این راستا با آغوش باز نسبت به بررسی علمی و انطباق نظریه‎ها و طرح‎ها با فقه اسلامی استقبال کرده‎اید.
برگزاری جشنواره اسوه حسنه

وی با اشاره به برگزاری جشنواره اسوه حسنه توسط این مرکز تصریح کرد: با توجه به وحشی‎گری‎های داعش و گروه‎های وابسته به وهابیت که خشن‎ترین چهره را از اسلام به رخ می‎کشند و هدف اولیه آن، تخریب چهره پیامبر اعظم(ص) است، سعی کرده‎ایم در قالب یک جشنواره معظم ملی و سپس بین‎المللی چهره واقعی از حسنات و خصایص حسن پیامبر اکرم(ص) را به جهانیان عرضه کنیم تا دنیا بفهمد که چهره معصوم کریمانه رحمت‎للعالمینی پیامبر اعظم(ع) این چهره بود، نه آن چیزی که داعشیان آن را نشان می‎دهند.

captcha