کد خبر: 1436605
تاریخ انتشار : ۱۵ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۶

اردوهای راهیان‌ نور خراسان جنوبی به غرب کشور اعزام می‌شود

گروه اجتماعی: معاون هماهنگ‌کننده سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی اظهار کرد: اولین گروه اردوهای راهیان نور از این استان ۲۰ مرداد به مناطق عملیاتی غرب کشور اعزام می‌شوند و این برنامه تا ۲۰ شهریور ادامه دارد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، محمدعلی قاسمی، معاون هماهنگ‌کننده سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی امروز، 15 مرداد در نشست خبری گفت: اولین گروه اردوهای راهیان نور 20 مرداد به مناطق عملیاتی غرب کشور اعزام می‌شوند که این برنامه تا 20 شهریور ادامه دارد.



وی افزود: اولین گروه اعزامی اردوهای راهیان نور غرب کشور مربوط به بسیج ادارات با ظرفیت 180 نفر است که با چهار اتوبوس از محل مزار شهدای شهرستان بیرجند راهی مناطق عملیاتی غرب کشور می‌شود.



معاون هماهنگ‌کننده سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی اظهار کرد: مدت این اردو هفت روز خواهد بود که زائران چهار روز را در مسیر رفت و برگشت بوده و سه روز را از مناطق عملیاتی و زیارتگاه‌های غرب کشور در استان‌های کرمانشاه و کردستان بازدید می‌کنند.



قاسمی بیان کرد: برای میزبانی از 1500 نفر زائر در مناطق عملیاتی غرب برنامه‌ریزی کرده‌ایم که از این تعداد 1200 نفر با 32 دستگاه اتوبوس اعزام می‌شود و باقی افراد نیز بر اساس تصمیمات صورت گرفته به‌صورت خانوادگی و با وسیله شخصی از مناطق عملیاتی غرب کشور بازدید خواهند کرد و ما شرایط اسکان برای آنان فراهم کرده و راوی در اختیار آنان قرار می‌دهیم.



وی با اشاره به اینکه هزینه اعزام هر زائر 200 هزار تومان است، ادامه داد: برای کاهش هزینه ضرورت دارد استانداری خراسان جنوبی در این امر کمک کند در حالی که اکنون سه سال است استانداری به لحاظ اعتباری هیچ کمکی به اردوهای راهیان نور نکرده است.



معاون هماهنگ‌کننده سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی در زمینه اردوهای دانش‌آموزی راهیان‌ نور گفت: اردوهای راهیان‌ نور دانش‌آموزی طرح مشترکی با وزارت آموزش و پرورش از پنج سال پیش برای دانش‌آموزانی که درس آمادگی دفاعی دارند برنامه‌ریزی شده و در این راستا امسال نیز قرارگاه مشترک بسیج سپاه استان و آموزش و پرورش تشکیل شده است.



قاسمی گفت: این اردوها امسال به یاد شهدای غزه و با شعار زیارت با معرفت، مشارکت عمومی همگام با مدیریت جهادی برگزار می‌شود و محل اعزام از شهرهایی که میدانی به نام قدس دارند از میدان قدس و شهرهایی که خیابان فلسطین دارند از خیابان فلسطین خواهد بود.



وی افزود: زمان اعزام این اردوها به‌صورت کشوری از 15 مهر آغاز می‌شود ولی در استان بر اساس برنامه‌ریزی قرارگاه مشترک بسیج سپاه انصارالرضا(ع) و آموزش و پرورش بوده که ظرفیت آن در خراسان جنوبی شش هزار نفر است.



معاون هماهنگ‌کننده سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی بیان کرد: با توجه به اینکه اردوهای دانش‌آموزی راهیان‌نور رایگان است و ما نیز با کمبود اعتبار و بودجه مواجه هستیم والدین دانش‌آموزان و خیران در این حوزه ورود پیدا کنند.

captcha