به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاعرسانی «المال نیوز»، «ایاد امین مدنی»، دبیرکل سازمان همکاری اسلامی طی سفر به پاکستان که به مدت 4 روز به طول انجامید، مقدمات برگزاری نخستین نشست «علوم و فنآوری در جهان اسلام» که قرار است به همت این سازمان در پاکستان برگزار شود، را مورد بحث و تبادلنظر قرار داد.
تاریخ دقیق این نشست هنوز مشخص نشده است و قرار است در سه ماهه نخست سال 2015 میلادی برگزار شود.
سازمان همکاری اسلامی با صدور بیانیهای اعلام کرد: ایاد امین مدنی در دیدار با «عزام خان سواتی»، وزیر علوم و فنآوری پاکستان و شماری از مسئولان عالیرتبه آموزش عالی این کشور، مسائل مربوط به علوم وتکنولوژی و نوآوری در جهان اسلام را مورد بحث و تبادلنظر قرار داد.
دبیرکل سازمان همکاری اسلامی همچنین با «ممنون حسین»، رئیس جمهور پاکستان و «نواز شریف»، نخست وزیر این کشور دیدار کرد و دو طرف درباره مسائل متعددی از جمله اوضاع خاورمیانه و بهویژه وضعیت نوار غزه به بحث و گفتوگو پرداختند.
نواز شریف در این دیدار بر پایبندی پاکستان به اصول ثابت خود در حمایت از فلسطینیها در مبارزه آنان برای برپایی دولت مستقل فلسطینی به پایتختی «قدس شریف» تأکید کرد.
ایاد امین مدنی همچنین با «اسحاق دار»، وزیر امور مالی پاکستان دیدار کرد و دو طرف بر ضرورت تقویت همکاری اقتصادی بین کشورهای عضو سازمان و افزایش منابع طرحهای زودبازده توافق کردند.