کد خبر: 1436840
تاریخ انتشار : ۱۶ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۵
در رادیو معارف؛

نقش آیت‌الله ‌بروجردی در تقریب مذاهب بررسی می‌شود

خبرنگاران افتخاری/ جلال بیطرفان: رادیو معارف در برنامه «پا به پای پیامبر» به بررسی تأثیر شخصیت عظیم آیت‌الله بروجردی بر جهان تشیع می‌پردازد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی رادیو معارف، برنامه «پا به پای پیامبر» که با هدف طرح جریان‌شناسی تشیع در جهان اسلام و بررسی تاریخی و فرهنگی این مذهب حقه پخش می‌شود به واکاوی شخصیت آیت‌الله بروجردی و تأثیر ایشان بر جهان تشیع می‌پردازد.

در این برنامه حجت‌الاسلام والمسلمین محمدصفر جبرئیلی، کارشناس و پژوهشگر جهان اسلام، ادیان و مذاهب علاوه بر معرفی صحیح اندیشه تشیع در دنیای پرتنش کنونی، در راستای معرفی شخصیت‌های تأثیرگذار تاریخ تشیع به معرفی زعیم حوزه علمیه قم آیت‌الله بروجردی، اقدامات ایشان در تثبیت مذهب تشیع و تلاش گسترده برای تقریب مذاهب اسلامی خواهد پرداخت.

برنامه «پا به پای پیامبر» کاری از گروه معارف و اندیشه به تهیه‌کنندگی و سردبیری ابوذر رجبی و اجرای کارشناسی محمدجواد فلاح روزهای شنبه از ساعت 16 از رادیو معارف تقدیم شنوندگان فرهیخته می‌شود.

علاقه‌مندان به دریافت این برنامه می‌توانند به صفحه اختصاصی برنامه «پا به پای پیامبر» در سایت رادیو معارف مراجعه کنند.

captcha